GenvejeVideo: Region Hovedstaden

FysioterapeutFysioterapeut

Bevægelse, berøring, behandling - bliv fysioterapeut.

Fysioterapeutuddannelsen på Metropol uddanner dig til at kunne behandle syge mennesker og hjælpe raske til at holde sig sunde. Som fysioterapeut kommer du tæt på mange mennesker – både fysisk og psykisk.

Hvis du skal starte på uddannelsen, kan du allerede nu læse lidt om din studiestart.​

Fysioterapeuter undersøger, behandler, genoptræner og rådgiver patienter, der lider af muskelsmerter eller andre fysiske skader. Lige fra tennisalbuer til alvorlige fysiske handicap. Sundhedsfremmende og forebyggende behandlinger indgår også i fysioterapeutens arbejdsområde. Fysioterapeuter arbejder ud fra en forståelse af, at krop og sind hører sammen og påvirkes af deres omgivelser.

Uddannelsen

Fysioterapeutuddannelsen tager 3½ år, og du bliver professionsbachelor. En stor del af din undervisning foregår ude i praksis - du kvalificerer dig til at arbejde med fysioterapi i den virkelige verden. Læs mere om uddannelsen

Ny studieordning 2016

Vær opmærksom på, at fysioterapeutuddannelsen har fået ny studieordning. Det betyder, at der vil være ændringer i indhold og tilrettelæggelse af uddannelsen i forhold til det, der er beskrevet på disse sider.

Campus Sigurdsgade på Instagram