Genveje
Hvad ved du om læreruddannelsen på Metropol? Få et lynhurtigt overblik.

LærerLærer

Vil du være med til at forme og udvikle morgendagens skole?

Metropol uddanner de mennesker, der skal forme og udvikle morgendagens skole. Det kræver brede skuldre, varme hænder og et godt hoved. Og ikke mindst et stærkt fagligt og socialt miljø med fokus på den enkelte. Læreruddannelsen på Frederiksberg er netop kendetegnet ved høj faglighed, fællesskab og fordybelse. 

Kom og se, om læreruddannelsen er noget for dig. Vi holder åbent hus onsdag den 2. marts 2016.

"Når man er lærer, har man et andet menneskes skæbne i sin hånd". Lektor på Metropol, Susanne Karen Jacobsen, fortæller om forventningerne til lærerstuderende.

Vi kan bryste os af at have et højt timetal og et lavt frafald. Måske fordi du som studerende har mulighed for at deltage i forskningsprojekter, hvor undervisere og studerende sammen udforsker læring i forskellige perspektiver. Du får feedback på alle skriftlige opgaver og vi har fokus på gode lokaler til undervisning og studieområder med det nyeste it-udstyr. Desuden støtter vi op om individuelle talenter - om det så er inden for sport, musik eller politik dit hjerte ligger - ved at have et væld af foreninger, hvor du kan flette interesse og uddannelse sammen.

Vi tror på, at de studerendes ejerskab til stedet og det høje engagement blandt studerende og undervisere giver den bedste kvalitet i såvel undervisning som studiemiljø. Derfor får du også adgang til alle faciliteter 24/7 den dag du starter.

Metropol garanterer feedback til de studerende

Metropol garanterer, at de studerende på alle uddannelserne fremover skal tilbydes feedback på alle større skriftlige opgaver

Nyelandsvej 27 på Instagram