GenvejeVideo: Region Hovedstaden

SygeplejerskeSygeplejerske

Vil du gerne have et job, hvor du er tæt på andre mennesker?

Som sygeplejerske kommer du til at arbejde med mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag, og du vil møde patienter med barske skæbner, hvor du skal turde bruge dig selv som menneske. Og du vil blive udfordret på den sygeplejefaglige viden og de praktiske færdigheder, du er nødt til at have som professionel sygeplejerske.

Ansøgningsfristen for kvote 1 er den 5. juli 2016. Læs om adgangskravene til uddannelsen.​

Få et lynhurtigt overblik over sygeplejerskeuddannelsens mange facetter i denne grafik.

Sygeplejerskeuddannelsen giver mange muligheder efter endt uddannelse.  Mange vælger, lige efter de er færdige, at arbejde på hospitaler. Du kan også arbejde inden for psykiatrien, eller du kan vælge at arbejde ude i borgernes hjem fx. som hjemmesygepleje i kommunerne. Hvis du gerne vil rejse med din uddannelse, er der et væld af muligheder, da sygeplejerskeprofessionen kan bruges overalt i verden.

Der er også mange muligheder for at læse videre efter endt professionsbacheloruddannelse både direkte efter endt uddannelse og kombineret med nogle års erfaring fra klinisk praksis.

Metropol garanterer feedback til de studerende

Metropol garanterer, at de studerende på alle uddannelserne fremover skal tilbydes feedback på alle større skriftlige opgaver

Tagensvej 86 på Instagram