Genveje


Supervision skaber kvalitetSupervision skaber kvalitet

Supervision skal have legitimitet både blandt medarbejderne og ledelse. Underviser i supervision, Trine Schøning Torp, fortæller i seneste nummer af Socialrådgiveren, hvad arbejdspladsen bør overveje, før der indføres supervision.

Socialrådgiveren bringer i deres seneste nummer (04/15) et interview med Trine Schøning Torp, der er psykolog og lektor på Metropol, og som har stor erfaring i at undervise socialrådgivere i supervision. For at få det maksimale ud af et supervisionsforløb er det i følge Trine Schøning Torp afgørende, at der skabes et trygt og fortroligt læringsrum blandt deltagerne:

"Der skal etableres et trygt læringsrum, hvor man har vedtaget en etik for tavshed om de emner, der bringes op, lige som man skal aftale, hvordan man taler sammen, hvad man taler om og en række andre detaljer. Uanset det konkrete indhold handler det om, at de involverede parter får afstemt forventningerne til supervisionen i forhold til arbejdsopgaverne", fortæller Trine Schøning til Socialrådgiveren.

Læs hele interviewet med Trine Schøning Torp i Socialrådgiveren (s. 29), der indeholder et længere tema om supervision.