Genveje


UdlandsopholdUdlandsophold

Vil du give din uddannelse et internationalt præg?

Du kan vælge at tage dele af uddannelsen i udlandet

Hvert år tager 200-250 af Københavns Professionshøjskoles sygeplejestuderende afsted til en af vores samarbejdspartnere i Skandinavien, Europa, Afrika, Australien eller Asien. Inden 2020 ser vi gerne, at det gælder hver anden studerende. 

Vi har erfaring for at sygeplejestuderende, der tager på udlandsophold vender tilbage fyldt med styrket selvtillid, kreativitet, rummelighed, faglig stolthed og med flere professionsfaglige og innovative kompetencer i bagagen.

Internationalt studiemiljø

På sygeplejerskeuddannelsen satser vi på internationalisering både hjemme og ude. Det betyder, at du på Københavns Professionshøjskole vil møde sygeplejestuderende og undervisere fra andre lande, som opholder sig i kortere eller længere tid på instituttet. 

Spørg Internationalt Team

På sygeplejerskeuddannelsen har vi et Internationalt Team. Teamet består af dedikerede undervisere og studentervejledere, der alle har særlig viden og erfaring med sygepleje og uddannelse i en international sammenhæng. Teamet støtter og vejleder dig til at opnå internationale kompetencer og oplevelser for livet gennem udvekslingsophold i udlandet. Det gør vi, fordi vi ved, at et fagligt relevant studieophold styrker dig som menneske både fagligt og personligt.

Kontakt Internationalt Team

Lisbeth Vinberg Engel
International Teamkoordinator
+45 5163 2459
lien@phmetropol.dk

Spørgsmål og svar om udlandsophold

 • Hvor mange tager typisk af sted på et år?

  Hvert år tager mellem 200 og 250 studerende af sted på udveksling i udlandet.

 • Hvor længe er man typisk af sted?

  Længden af udlandsophold kan variere, men de fleste er typisk af sted i 4-12 uger.

 • Hvor meget koster et udlandsophold typisk?

  Omkostningerne ved et udlandsophold varierer afhængigt af, hvor du tager hen, om du skal have vacciner, visum m.m. 

  Du kan tage din SU med til et udlandsophold, og derudover er der forskellige muligheder for at søge om legater og stipendier, alt efter hvor du rejser hen.

  Internationalt Team kan hjælpe med spørgsmål om udveksling.