Genveje


Kompetenceudvikling gennem TryghedspuljenKompetenceudvikling gennem Tryghedspuljen

Med Tryghedspuljen har man som afskediget medarbejder mulighed for at søge op til 10.000 kr. til kompetenceudviklingsforløb og op til 20.000 kr. hvis der søges til kompetencegivende efter- og videreuddannelse.

Nedenfor får du et overblik over en række muligheder, der måske kunne være interessante for dig.

Korte kurser – inspiration og fordybelse i et specifikt område

Med et kort kursus har du muligheden for at sætte fokus på et specifikt emne, som du gerne vil arbejde i dybden med. 

oversigten over aktuelle kurser kan du finde lige det forløb der passer dig.

Du kan også lade dig inspirere i  Metropols kursuskatalog.Skræddersyet kompetenceudvikling sætter fokus på dit konkrete behov

Er I flere der står med et ønske om kompetenceudvikling kan det være en fordel at gå sammen og få specialdesignet et forløb som tager fat i netop det I finder vigtigst. 

En overskuelig måde at gribe det an på, er at lade sig inspirere af kursuskataloget og sammensætte de elementer fra forskellige kurser eller udvælge dele af et kursus som man finder særligt relevante. 

Kompetencegivende uddannelse åbner nye døre

Der er et stadigt stigende fokus på kompetencegivende uddannelser og et formelt løft af dine kvalifikationer kan være med til at hjælpe dig videre til det næste job.  

Indenfor rammerne af Tryghedspuljen har man mulighed for at tage et modul på eksempelvis Akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration.

Du har ligeledes mulighed for at tage moduler på Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration, hvor du vil kunne få styrket dine kompetencer indenfor projektledelse, velfærdsinnovation og en lang række af andre emner.  

Realkompetencevurdering – erfaring fra praksis lønner sig

Når karrieren skal en ny vej, og man har besluttet sig for kompetencegivende uddannelse, er det værd at sikre sig, at man tager uddannelse på et niveau der er rigtigt for en. Gennem en realkompetencevurdering får du foretaget en vurdering af det du reelt ”kan og ved” denne vurdering kan åbne døre til uddannelser du ellers ikke troede du kunne deltage på.  

Hvad nu?

Når man pludselig er tvunget til at komme videre i sit arbejdsliv er der mange udfordringer, men også mange muligheder. En af mulighederne findes i det løft af kompetencer som tryghedspuljen muliggør.  

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Helle Pehrson, hlpe@phmetropol.dk, tlf.: 7248 9328

Kontakt:

Helle Pehrson / e-mail: hlpe@phmetropol.dk
Telefon: 7248 9328

Nyheder om Ledelse & Administration