Genveje


Løn- og rejseafregningLøn- og rejseafregning

Du modtager information om aflønning, sats, antal opgaver, varighed for prøverne osv. fra Studieservice.

Har du spørgsmål til aflønning, skal du kontakte den Studieservice-medarbejder, som du i forvejen har kontakt med ifm. eksamen. 

Der udbetales løn på baggrund af digitale timesedler. Når eksamen er afsluttet, sender vi dig besked om din timeseddel på e-mail med et link til timesedlen. Du skal gå ind og kontrollere og godkende din timeseddel i systemet.

Den første gang du bruger systemet, skal du oprette dig som bruger med dit CPR-nummer. Efterfølgende skal du bruge dit NemID til at logge ind.

Hvornår du modtager din timeseddel, afhænger af hvilken dato eksamen er afsluttet. Den 25. i hver måned ekspederer vi de timesedler, der ligger i systemet, til udbetaling. Lønnen bliver udbetalt til din NemKonto medio næste måned.

Du skal godkende din timeseddel hurtigst muligt efter du får den, sådan du får mindst mulig forsinkelse af din lønudbetaling.

Du kan finde dine tidligere timesedler ved at logge ind på Medarbejdersiden med dit NemID.

Rejseafregning

Har du udgifter i forbindelse med transport, overnatning eller skal have udbetalt time-/dagpenge, udfyldes blanketten til rejseafregning. Umiddelbart efter prøven afleveres denne til Studieservice. Udgifter kan kun afregnes såfremt der vedlægges dokumentation. 

Der udbetales ikke timedagpenge på tjenesterejser, der ikke er forbundet med overnatning. Bemærk at for at få timedagpenge skal der gå mindst 24 timer fra man forlader sit hjem til man træder ind ad døren igen.  

OBS. GÆLDER KUN FOR CENSUR PÅ LÆRERUDDANNELSEN

I din allokeringsmail er der beskrevet to afregningsmetoder: Vælger du at afregne efter metode 2 (overføre timer til egen institution), skal du benytte denne blanket.