Genveje


Kombinationsprøve (skr. og mdt. prøve)Kombinationsprøve (skr. og mdt. prøve)

Når du kan tilgå opgaverne, vil du modtage en mail fra WISEflow med et link til dit eksamensflow. Opgaverne vil være tilgængelige i WISEflow fra den periode, som er angivet i mailen. Klik på linket og følg anvisningen for login.

Hvis du vælger at udskrive opgaverne selv, vil du ikke blive kompenseret. Bemærk, at plagiatkontrollen først er færdigkørt dagen efter opgaveaflevering.

De studerende har afleveret i PDF format med mindre andet er tilladt særligt for denne prøve. Du kan vælge at læse og kommentere besvarelserne online med WISEflows indbyggede bedømmerværktøj.

Du har også mulighed for at downloade besvarelserne (som pdf) enkeltvis eller samlet til din computer eller tablet og læse og kommentere dem i et selvvalgt program.

Mødetidspunkt og -sted for den mundtlige prøve kan ses på eksamensplanen, som bliver lagt under "Yderligere materiale" i WISEflow. BEMÆRK, at eksamensplanen er foreløbig helt frem til afleveringsdagen. Husk derfor at orientere dig i den helt frem til eksamensdagen.

Til den mundtlige prøve skal du selv medbringe en PC eller tablet, der kan køre WISEflow samt nøglekort til NemID, hvis du er ekstern censor, så du kan logge dig på systemet og afgive bedømmelse.

Bedømmelsen skal være afgivet inden du forlader Københavns Professionshøjskole.

Se denne vejledning for, hvordan du finder kontaktoplysninger på medbedømmere i WISEflow.