Genveje


Skriftlig prøveSkriftlig prøve

Når du kan tilgå opgaverne, vil du modtage en e-mail fra WISEflow med et link til dit eksamensflow. Opgaverne vil være tilgængelige i WISEflow fra den periode, som er angivet i e-mailen. Klik på linket og følg anvisningen for login.

Hvis du vælger at udskrive opgaverne selv, vil du ikke blive kompenseret. Bemærk, at plagiatkontrollen først er færdigkørt dagen efter opgaveaflevering.

De studerende har afleveret i PDF format med mindre andet er tilladt særligt for denne prøve. Du kan vælge at læse og kommentere besvarelserne online med WISEflows indbyggede bedømmerværktøj.

Du har også mulighed for at downloade besvarelserne (som pdf) enkeltvis eller samlet til din computer eller tablet og læse og kommentere dem i et selvvalgt program.

Når du og evt. medbedømmere skal afgive og inddatere bedømmelser, skal dette gøres i WISEflow. Hvis der er uoverensstemmelser mellem jeres afgivne bedømmelser, modtager I besked fra WISEflow og I bør herefter tage kontakt for at votere på ny.

Se denne vejledning for, hvordan du finder kontaktoplysninger på medbedømmere i WISEflow. Vær opmærksom på fristen for senest inddaterede bedømmelser, som du finder i WISEflow.