Genveje


ErstatningsbevisErstatningsbevis

Har du mistet dit eksamens- eller kursusbevis, kan du anmode om at få et nyt.

Hvis du har afsluttet en af KP’s uddannelser/videreuddannelser eller et kursus, kan vi hjælpe dig. Det gælder også, hvis du har gået på tidligere Metropol eller tidligere UCC.

For at få udstedt et nyt eksamens- eller kursusbevis, skal du udfylde blanketten:

anmod om erstatningsbevis 

Du skal bl.a. oplyse dit navn – hvis du har skiftet navn, siden du læste hos os, oplys da også dit tidligere navn i bemærkningsfeltet.

Pris og sagsbehandlingstid 

Det er gratis at få udstedt et erstatningsbevis, hvis du har mistet det oprindelige. Du skal regne med op til fire ugers sagsbehandlingstid.

Diploma supplement

KP udsteder eksamensbevis. Hvis du er dimittend fra ca. 2006 eller senere, får du tilsendt et ’diploma supplement’ sammen med dit eksamensbevis. Studerende på videreuddannelserne får tilsendt et ’diploma supplement’ efter gennemført akademi- eller diplomuddannelse. 

Oversættelse af eksamensbeviser

Hvis du har behov for at få dit eksamensbevis oversat, anbefaler vi, at du får det oversat og bekræftet af en autoriseret translatør. 

KP ligger ikke inde med uddannelsesordninger, studieordninger, kursusbeskrivelser og lign. oversat til engelsk og påtager sig heller ikke at oversætte disse. Vi kan i et vist omfang hjælpe med at finde materialer frem på dansk, men du må selv sørge for oversættelse. Får du materiale oversat ved en autoriseret translatør, kan vi være behjælpelige med at bekræfte, at oversættelsen svarer til det danske dokument.

Kontakt

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Studieservice ud fra følgende emner 

Grunduddannelser  - (lærer, fysioterapeut, sygeplejerske m.m)
phm_stu@kp.dk  

Videreuddannelse  - 
(akademi- og diplomuddannelser)
evu@kp.dk

kurser 
kursus@kp.dk