Genveje


Institut for Pædagogisk Efter- og VidereuddannelseInstitut for Pædagogisk Efter- og Videreuddannelse

Instituttet hører under Det Samfundsfaglige og Pædagogiske Fakultet. På Institut for Pædagogisk Efter- og Videreuddannelse findes samlet viden og erfaring indenfor Erhvervspædagogik og Grundskolen.

Forsknings- og udviklingsmiljøet hedder NCE, Nationalt Center for Erhvervspædagogik

Institut for Pædagogisk Efter- og Videreuddannelse

Instituttet kender det lærerfaglige og det erhvervspædagogiske område rigtig godt og udvikler og udbyder kompetencegivende efter- og videreuddannelse indenfor begge områder. I Instituttets center for erhvervspædagogik, NCE, arbejdes der løbende med forsknings- og udviklingsprojekter, som danner videngrundlag for instituttets kurser og konsulenter.

NCE
Forsknings- og udviklingsmiljø med fokus på erhvervspædagogik og -uddannelser. NCE's forsknings- og udviklingsmiljø arbejder med projekter, der kvalificerer og styrker viden, der har relevans for alle dele af erhvervsuddannelserne. Forsknings- og udviklingsprojekterne arbejder ud fra de vidensbehov der er i sektoren.

Du kan få efter- og videreuddannelse, der ruster dig til et arbejdsmarked, der er i konstant udvikling, og som kræver, at du hele tiden er med på beatet og er fagligt opdateret indenfor dit område. Du kan vælge at følge et af vores eksisterende udbud, eller du kan vælge at få designet et uddannelsesforløb, som stiller skarpt på de konkrete udfordringer, som du og dine kollegaer står overfor lige nu.

Kursussted

Efter- og videreuddannelsesaktiviteterne finder primært sted på Tagensvej 18, 2200 København N og Nyelandsvej 27-29, 2000 Frederiksberg.

Instituttets efter- og videreuddannelser


Diplomuddannelser

Hos os kan du læse hele eller dele af følgende diplomuddannelser - kræver uddannelse på mindst akademiuddannelsesniveau:

  • Diplomuddannelse i erhvervspædagogik - i tæt samspil med dine erfaringer kvalificerer Diplomuddannelsen i erhvervspædagogik dig til arbejdet som lærer ved de erhvervsrettede uddannelser.
  • Pædagogisk diplomuddannelse - hvis du er lærer, pædagog eller har anden relevant videregående uddannelse og ønsker at videreuddanne dig og specialisere dig indenfor din profession.

Akademiuddannelser 
En akademiuddannelse er til dig, der har en kort eller mellemlang uddannelse og ønsker at opkvalificere dig indenfor et bestemt område:

  • Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenundervisning - uddannelsen kvalificerer dig til at gennemføre, tilrettelægge og udvikle undervisning på erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelserne
  • Kurser, temadage, konferencer
Designet uddannelse til arbejdspladsen
Instituttet kan være den mest relevante partner, når du vil udvikle en uddannelse, som passer præcist til dig og til behovet på din arbejdsplads. Instituttet hjælper gerne med at designe og udvikle jeres helt egen uddannelse, som I måske selv ønsker at afvikle. Men vi kan også tage os af det hele, lige fra udvikling til afholdelse og facilitering af uddannelsesforløbet.
Eneste konstante element er, at vi udvikler forløbet i et tæt samarbejde med dig og din arbejdsplads – sådan sikrer vi, at I får præcist det forløb, der er bedst egnet til jer.

.

Kontakt

Institut for Pædagogisk Efter- og Videreuddannelse
Tagensvej 18
2200 København N
Tlf: 72 48 75 00
phm_ipe@phmetropol.dk