Genveje


Dit udbytte Dit udbytte

Som deltager på KIOL skal du formulere dine egne målsætninger for forløbet - faglige såvel som personlige. Det er med til at sikre, at du får det optimale udbytte med dig videre.


Når tidligere deltagere bliver spurgt om deres individuelle udbytte, er der tre emner, der går igen:

  • En styrket personlig ledelseskapacitet
  • En opdateret ledelsesfaglig viden
  • Et stærkt personligt netværk

Her kan du læse interviews med tre ledere og tidligere KIOL-deltagere om bl.a. deres udbytte. Klik på navnene for at læse interviewet.

Kasper Håkansson, kontorchef i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i Beskæftigelsesministeriet:

Valget stod for mig mellem KIOL og så en masteruddannelse i ledelse. Jeg valgte KIOL af flere grunde. Først og fremmest tiltalte det mig, at KIOL har et praksisnært fokus fremfor et teoretisk... Jeg er blevet meget mere reflekteret og afklaret om, hvilken type leder, jeg gerne vil være – og jeg er blevet langt mere solidt forankret i rollen som leder.

Kasper Håkansson

Helle Pernille Madsen, centerchef i Borger- og Socialservice, Ishøj Kommune:  

Formen på KIOL er god, fordi der er meget refleksion og tid i grupperne til at få vendt nogle ting. Det er ikke noget, der er tid til i det daglige. På arbejdspladsen skal man ikke skilte med sine stærke sider på grund af janteloven og heller ikke vise sine svage og sårbare sider. Så KIOL har været et rum, hvor man kan fortælle ting ærligt og være sig selv. Det har givet mig meget. 

Helle Pernille Madsen


Torben Bahn Pedersen, Arbejdsmarkedschef i Slagelse Kommune: 

Det har været en spændende rejse gennem filosofi og hardcore-værktøjer, der gør, at jeg har kunnet bruge det, jeg har lært… mine medarbejdere siger, at jeg er blevet mere reflekteret og bedre til at konfrontere min egen vanetænkning. Og det gør, at jeg handler anderledes.

Torben Bahn Pedersen