Genveje


Om KIOL ExecutiveOm KIOL Executive

Siden 1982 har mere end 1800 offentlige ledere på højt niveau gennemført Kursus I Offentlig Ledelse - KIOL.KIOL står for Kursus I Offentlig Ledelse og er et executivt lederudviklingsforløb henvendt til offentlige ledere på højt niveau.

Kursusforløbet ajourføres løbende, så nye forskningsresultater, teorier og metoder bliver integreret i programmet. Et centralt omdrejningspunkt på KIOL er styrkelsen af din personlige ledelseskapacitet, som bliver udviklet på et fagligt og ledelsesfilosofisk grundlag.

Kurset er bygget op over otte sessioner. Sessioner foregår som internater af tre dages varighed på eksklusive kursussteder i Danmark, mens én af sessionerne – der ligger midt i forløbet – er et studieophold af 4,5 dages varighed ved et ledende internationalt universitet. Samlet består KIOL af 25 undervisningsdøgn. Hertil skal lægges tid til indledende samtale, interviews undervejs og rejsetid i forbindelse med den internationale session.

Læs her om kursets opbygning og indhold

Hvem henvender KIOL sig til?

Optagelse på KIOL kræver ikke en særlig uddannelse. Alle deltagere skal have en dokumenteret erfaring med ledelse på højt niveau, typisk ledelse af ledere. Fælles for deltagerne er desuden, at de ønsker at blive endnu dygtigere og er indstillet på at drøfte egne ledelsesudfordringer åbent med kursusledere, eksperter og de øvrige deltagere.

Find oplysninger om optagelse på KIOL

Kontakt administrationen

Henvendelser omkring kursusdatoer, optagelse og andre administrative spørgsmål.

Tina Myken
Kursuskoordinator
Tlf.: 2429 6534
timy@kp.dk