Genveje


Studierejse til Oxford Universitet Studierejse til Oxford Universitet

Styrk dit KIOL netværk og få ny ledelsesfaglig inspiration

KIOL indbyder til studierejse for tidligere KIOL deltagere og lederkolleger

Sø.15.marts – ti. 17. marts 2020

‘Resilient Leadership in Public Services’ 
Program by professor Marc Ventresca and Michael Smets

KIOL Executive indbyder nu til en studierejse, hvor du bliver fagligt opdateret med lederundervisning på allerhøjeste niveau. Turen giver rum til at bygge fagligt videre på dit KIOL forløb og dertil at netværke med KIOL kolleger og højtplacerede danske offentlige ledere. 

KIOL-grupper kan forlænge turen med en netværk arbejdsdag i Oxford, og også tilkøbe et fagligt serviceeftersyn af jeres KIOL gruppe, v. KIOL kursuslederne, chefkonsulenter Claus Nelson og Line Arnmark. 

Ledelse I spændingsfeltet mellem resiliens og adaptation.

Programmet er udviklet i samarbejde mellem KIOL og Saïd Business School, Oxford University, med træning ved nogle af verdens dygtigste undervisere. Med fokus på at styrke resiliens i lederskabet hos offentlige ledere – hvordan kommer du videre med dine personlige udviklingsmål som topleder, samtidig med at du er autentisk og resilient over for organisationens pres og krav om adaptation og tilpasning.  

Du bliver opdateret på den nyeste internationale forskning i offentlig topledelse i Europa, og udfordret på om din tilgang til ledelse stadig er tidssvarende og effektfuld.

Saïd Business School, Oxford University er en af verdens mest historiske og smukke universitetsbyer. Et særligt miljø med international synergi og fokus på den højeste viden. 

Se mere fra på Oxford Universitet (pdf)

Pris 

25.900 kr. dækker 2 ½ dages fagligt program på Oxford inkl. forplejning, - prisen er eksklusiv rejse, ophold og morgenmad.

Indkvartering

Egrove Park, Oxford University Campus, pris forventet ca. 1.800 kr. for to nætter. 

Tilmelding

Begrænset antal pladser – 25 deltagere. Tilmeld dig som enkeltperson eller KIOL-gruppe.
Sidste tilmeldingsfrist d. 1. november 2019. Turen gennemføres kun ved tilstrækkeligt antal tilmeldte. 

Tilmeld dig her

Yderligere oplysninger

Kontakt chefkonsulent Claus Nelson, KIOL Executive, clne@kp.dk

KIOL-grupper kan evt. forlænge turen med ½ eller en hel gruppe netværksdag i Oxford. Det aftales efter kursustilmelding.