Genveje


Institut for Pædagogisk Efter- og VidereuddannelseInstitut for Pædagogisk Efter- og Videreuddannelse

I Institut for Pædagogisk Efter- og Videreuddannelse har vi samlet viden og erfaring indenfor Erhvervspædagogik og Grundskolen.

Kontakt

Institut for Pædagogisk Efter- og Videreuddannelse
Tagensvej 18
2200 København N
Tlf: 72 48 75 00
phm_ipe@phmetropol.dk

Vi kender det lærerfaglige og det erhvervspædagogiske område rigtig godt og vi udvikler og udbyder kompetencegivende efter- og videreuddannelse indenfor begge områder. 

Hvad kan du få hos os?

Du kan få efter- og videreuddannelse, der udruster dig til et arbejdsmarked der er i konstant udvikling og som kræver, at du hele tiden er med på beatet og er fagligt opdateret indenfor dit område.
Du kan vælge at følge et af vores eksisterende udbud, eller du kan vælge at få designet et uddannelsesforløb, som stiller skarpt på de konkrete udfordringer, som du og dine kollegaer står overfor lige nu.

Hvor sker det henne?

Vi har primært vores efter- og videreuddannelsesaktiviteter på Tagensvej 18, 2200 København N og Nyelandsvej 27-29, 2000 Frederiksberg.
Vi glæder os altid til at byde nye, som gamle studerende velkommen i omgivelser, specielt indrettet til formålet.

Se praktiske oplysninger om


Diplomuddannelser

Hos os kan du læse hele eller dele af følgende diplomuddannelser:
(Kræver uddannelse på mindst akademiuddannelsesniveau)

  • Diplomuddannelse i erhvervspædagogik
    I tæt samspil med dine erfaringer kvalificerer Diplomuddannelsen i erhvervspædagogik dig til arbejdet som lærer ved de erhvervsrettede uddannelser.
  • Pædagogisk diplomuddannelse
    Er du lærer, pædagog eller har anden relevant videregående uddannelse og ønsker at videreuddanne dig og specialisere dig inden for din profession?

Akademiuddannelser

Og vi har følgende akademiuddannelser til dig, der har en kort eller mellemlang uddannelse og ønsker at opkvalificere dig indenfor et bestemt område.

Kurser, temadage, konferencer og meget andet...

Se aktuelle tilbud

Designet uddannelse til arbejdspladsen

Vi er måske den mest relevante partner, når du vil udvikle en uddannelse, som passer præcist til dig og til behovet på din arbejdsplads. Vi hjælper jer gerne med at designe og udvikle jeres helt egen uddannelse, som I måske selv ønsker at afvikle, men vi kan også tage os af det hele, lige fra udvikling til afholdelse og facilitering af uddannelsesforløbet.
Eneste konstante element er, at vi udvikler forløbet i et tæt samarbejde med dig og din arbejdsplads – sådan sikrer vi, at I får præcist det forløb, der er bedst egnet til jer.

Se mere information


--- nyt fra Laura----