Genveje


Videregående PersondataretVideregående Persondataret

Bliv klogere på forordningens regler i et praktisk perspektiv, forstå sikkerhedskravene, og metoderne bag et godt persondata set-up.

Kurset omfatter en gennemgang af persondataret for kenderen, som allerede har en grundlæggende viden om elementerne i persondataretten, men som gerne vil vide mere om den praktiske anvendelse af reglerne og de mere specialiserede dele af emnet.

Det faglige indhold

På kurset gennemgås datatilsynets vejledninger sammen med elementer fra det Europæiske Dataråds vejledninger og Working Papers. Kurset vil indeholde eksempler på konkrete problemstillinger og opgaver, som løbende stilles og løses individuelt og i grupper. Desuden vil kurset belyse de konkrete udfordringer, som brugen af databehandlere giver, såsom at føre tilsyn og kontrol.

  • Databehandleraftale – tilsyn og kontrol
  • Grænsefladen mellem arbejdsret og persondata
  • Markedsføringsreglernes sammenhæng med persondataretten

Det får du ud af kurset

Efter kurset vil du kende regler, vejledninger og praksis og bag persondatareglerne og du vil aktivt og kunne løse udfordringer id et daglige med overholdelse og forståelse af persondatareglerne. 

Arbejdspladsens udbytte

Arbejdspladsen kan forvente bedre forståelse af persondataretten og en mere praktisk løsningsorienteret tilgang til arbejdet med persondata.

Målgruppe

Ansatte i kommuner, kommunale virksomheder og privatejede virksomheder, som til dagligt arbejder med personoplysninger og som ønsker en bedre forståelse af reglerne for at sikre en bedre praktisk tilgang. 

Forudsætninger

Kurset vil kun kort berøre den grundlæggende elementer i persondataretten så en grundviden enten fra arbejdet med persondata eller fra andre kurser er forudsat. 

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til tilmelding eller hvis du har brug for yderligere information.

Kontakt os på
Tlf. 72 48 75 40 / kursus@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00

Fredag kl. 11.00-14.00
 

Tilmelding og information

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
København N
17. sep. 2020
Pris: kr. 4.000,-
Tilmelding: 20. aug. 2020