Genveje


Facilitering i praksisFacilitering i praksis

Sæt scenen ved møder og i projektgrupper

Vil du gerne kunne lede et møde på en måde, hvor deltagerne kommer til orde og kunne sætte scenen for et konstruktivt samspil?

Det faglige indhold

På kurset vil vi bl.a. arbejde med metoder til at skabe aktiv deltagelse, rollen som facilitator, forberedelse og ledelse af møder, mødestruktur, ledelse og følgeskab i arbejdsgrupper og forskelle i kommunikationsstile.

  • Du lærer at lede et møde på en måde, hvor deltagerne kommer til orde og hvor der skabes en stemning af konstruktivt samspil.
  • Du får redskaber til at skabe aktiv deltagelse i forskellige typer møder. 
  • Du får praktisk viden om, hvordan du tager rollen som mødeleder, og hvordan du forbereder og leder møder med involvering og afveksling.
  • Vi afprøver en række metoder i praksis og drøfter i hvilke sammenhænge de kan anvendes. 
  • Vi ser på forskelle i kommunikationsstile, og hvordan den enkelte kan bruge egne styrker til at skabe aktiv deltagelse og energi i en blandet gruppe.

Det får du ud af kurset

På dette kursus får du redskaber til at skabe aktiv deltagelse i forskellige typer møder. Du får praktisk viden om, hvordan du indtager rollen som mødeleder, og hvordan du forbereder og leder møder med involvering og afveksling. I vil arbejde med metoder, snakke om forberedelse og mødestruktur.

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får styrket kompetencerne i mødeledelse, projektdeltagelse og facilitering. Deltageren rustes med viden og metoder til at udøve mødeledelse og spille en aktiv rolle i projektgrupper og opgaveløsning i samarbejde med kolleger.

Målgruppe

Kurset henvender sig til administrative medarbejdere i stat, kommuner og regioner. Det kan være at jobbet ændrer sig til at omfatte opgaver, hvor du skal varetage mødeledelse, deltage i projekter eller være tovholder på nye faglige tiltag, som kræver viden om metoder i mødeledelse og redskaber i forberedelse og mødestruktur. 

Kontakt

Fagligt ansvarlig

Helle Pehrson
Tlf. 5138 0455 
hlpe@kp.dk

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til tilmelding eller hvis du har brug for yderligere information.

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / kursus@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Åbningstider i uge 28 til 31 
kl. 9.00-12.30


Tilmelding og information

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
København N
27. okt. 2020
Pris: kr. 7.100,-
Tilmelding: 29. sep. 2020
København N
27. okt. 2021
Pris: kr. 7.100,-
Tilmelding: 27. sep. 2021