Genveje


Mundtlig kommunikation som effektivt værktøjMundtlig kommunikation som effektivt værktøj

Gør en forskel med din mundtlige kommunikation

Måden vi kommunikerer på, har afgørende betydning i alle situationer mellem mennesker. Ved hjælp af formidlingsværktøjer og øget bevidsthed om måden vi kommunikerer på, kan vi påvirke udfaldet af møder positivt. Situationerne ledes i hensigtsmæssige retninger.

Det faglige indhold

Kommunikations teori og teori fra skuespilkunstens verden inddrages. Du lærer om dine personlige virkemidler som kommunikator. Metoden Fire Faser 12 Principper giver dig overblik over en række udviklingsmuligheder.

Du får formidlingsredskaber, træning og individuel feedback, der er relevant for dig i forhold til de arbejdssituationer, hvor du møder andre i professionelle sammenhænge. Eksempelvis borgere i samtalesituation, i forbindelse med møder, præsentationer eller vejledning af borgere.

Vi arbejder med mundtlig kommunikation - hvad virker i hverdagen? Med relevante cases som omdrejningspunkt bruger vi "situationstræning", der tager udgangspunkt i din hverdag. Du får konstruktiv feedback og individuel sparring.

Det får du ud af kurset

Du bliver bedre til bevidst at bruge dine forcer og din personlige kommunikation som centralt værktøj i mødet med andre. Du får styrket det, du allerede gør godt og får konkrete redskaber til at videreudvikle dig.

Du får

  • Styrket din evne til at kommunikere, handle, lede og formidle bevidst i relevante arbejdssituationer
  • Afprøvet metoder til arbejdet med din personlige kommunikation
  • Kendskab til skuespilteknik som platform for din mundtlige kommunikations træning
  • Praksiserfaring med dine og andres forcer og virkemidler
  • Konkrete redskaber til udvikling af din mundtlige kommunikation. 

Målgruppe

Kurset er for alle der ønsker et kompetenceløft og udvikling af gennemslagskraft med mundtlig kommunikation og formidling.

Underviser

Annethia Lilballe er uddannet skuespiller og indenfor ledelse, kommunikation, kropspsykologi, coaching og entreprenørskab. Annethia har udviklet metoden Fire Faser 12 Principper med støtte fra bl.a. Undervisningsministeriet. 

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til tilmelding eller hvis du har brug for yderligere information.

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / kursus@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Tilmelding og information

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
København N
22. sep. 2021
Pris: kr. 7.500,-
Tilmelding: 23. aug. 2021