Genveje


Tidligere deltageres erfaringerTidligere deltageres erfaringer

Under og efter uddannelsen kommer deltagerne med forskellige former for feedback. Deltagertilfredsheden er generelt høj og gennemsnittet for tidligere forløb ligger på 4.8 (I skalaen 1-5, hvor 5 er det højeste). Her kan du læse om tidligere deltageres erfaringer.

En dannelsesrejse som kan bruges i alle livets aspekter.

- Karen Momme Marshall, Visitator, AMK-vagtcentral Region Nordjylland, Aalborg

Jeg har fået et teoretisk og praktisk fundament samt et stort bidrag til selvudvikling, nye tænkninger om sig selv, andre og omverden.

- Trine Thysgaard, selvstændig coach

Jeg har fået en uddannelse, der går under huden, øger bevidstheden og kvaliteten i både arbejdsliv og privatliv. Jeg har fået evner til at gøre mit arbejde bedre, men samtidig være sig selv tro.

- Jesper Thøger Michelsen, viceskoleleder

Forløbet er for den, som tør se på sig selv og tør gøre noget andet. Fantastisk faglig og personlig rejse.

- Lene Filstrup, Familie og unge-huset, Odense

Til dig der er parat til at tage på dit livs rejse i personlig udvikling og lyst til at vende tilbage med en kuffert fuld af indsigt og udsigt.

- Tina Louise Landgraf, leder af fritidshjem

Hvis man tager dette forløb kommer man ud på en kæmpe rejse – både personligt og arbejdsmæssigt. Forløbet skaber refleksion og nysgerrighed på andre mennesker. Et super vigtigt element når man arbejder med mennesker. Man lærer samtaleteknisk at hjælpe andre til at skabe refleksion mhp. at se nye muligheder/løsninger. Forløbet har været med til at ændre min egen tankegang/mindset og har ændret mit syn på mig selv.

- Ragna Christensen, faglig leder jobcenter

En fantastisk rejse ind i kommunikationens og nærhedens rige. Jeg har nydt at blive passende forstyrret både personligt og fagligt. Jeg kan bruge uddannelsen til at sprede mere refleksion og fordybelse i hverdagen.

- Marie Hedegaard Laloum, jobkonsulent

Udbred informationen om uddannelsen. Der er så meget positivt og læring at give videre.

- Pia Pedersen, HR konsulent

Kan varmt anbefales!

- Mette Thostrup, gruppeleder

Michael er en super underviser med en skarp faglighed

- Hans V. Jensen, gruppeleder

Utrolig lærende, både personligt og kommunikationsmæssigt. Klar og præcis undervisning som kan bruge i praksis med det samme. Kan virkelig anbefales.

- Sara Jacobsen, gruppeleder

Det har været en stærk personlig rejse og udvikling – hold da kæft.

- Leif Larsen, socialrådgiver

Meget glad for denne uddannelse. Den er relevant og giver masser af læring som giver en ændret praksis og ikke blot noget som forsvinder kort tid efter.

- Kristian Evendt, viceskoleleder

En personlig rejse, som for mig har gjort at jeg har udviklet mig. Jeg har fået værktøj som vil følge mig resten af livet.

- Gitte Venø, koordinator i hjemmeplejen

Det er meget dygtige og kompetente undervisere. Undervisningsformen med teori og praksis harmonerer super godt.

- Tina Sonne

Uddannelsen bidrager til øget bevidsthed og forståelse for de store og små systemer vil alle er del af, både privat og arbejdsmæssigt. Dermed sættes positiv udvikling og forandringer i gang.

- Sarah Bang

Jeg har rejst en personlig og faglig tur i det systemiske anerkendende univers. Et univers der harmonerer med min tænkning og mit menneskesyn. Jeg har fået et godt bevidst udvidende redskab og værktøjer.

- Martin Rasmussen

Uddannelsen har en rigtig god balance mellem teori, praktiske øvelser og selvudvikling. Redskaberne er brugbare både individuelt, men særligt også i professionelle og sociale relationer.

- Liv Rex Hansen

Det har været den bedste uddannelse jeg nogensinde har taget. Den er velopbygget og med dygtige og empatiske undervisere. Jeg tager stor faglig udvikling med mig og ikke mindst en kæmpe selvudvikling. Wow siger jeg bare, Fantastisk forløb. Tak!

- Anja Christensen

Det betyder meget for mig, at metoderne har taget udgangspunkt i det hele menneske frem for det optimale menneske.

- Margit Thorskov Jakobsen