Genveje


Teamleder/Faglig koordinatorTeamleder/Faglig koordinator

Kurset er for dig, som ønsker at få nye input og værktøjer til at arbejde som faglig koordinator, team- eller gruppeleder og derved skabe udvikling for dit team og for dig selv.

Hvad enten du er ny eller erfaren teamleder eller faglig koordinator, vil du på kurset få input, inspiration og værktøjer til at arbejde med din rolle samt metoder til at skabe udvikling og fremdrift for dit team. 

Vi vil diskutere dilemmaer og udfordringer, som teamledere og faglige koordinatorer ofte står med. Vi ser eksempelvis ofte dilemmaer, når man er leder for sine tidligere kollegaer, og samtidig skal deltage i det faglige arbejde. 

"Undervisers gode formidling og hendes skift mellem teori og praksis ramte plet. Der var mange modeller i spil, som jeg absolut ser mig selv bruge i mit fremtidige professionelle virke.

- Anja Karina Warring Szabo, BørneU.N.I., en lilleskole på Vesterbro

Det faglige indhold

På kurset vil vi gennemgå følgende emner:

• Rollen som teamleder/faglig koordinator – udvikling af din lederidentitet
• Opbygning og ledelse af et team
• Kommunikation, herunder den svære samtale
• Feedback og uddelegering
• Dilemmaer i hverdagen for teamlederen
• Formidling af organisationens mål og værdier til teamet. 

Det får du ud af kurset

Du får input, inspiration og værktøjer til at arbejde med din identitet som teamleder eller faglig koordinator – en identitet der især kan være svær at få frem, hvis man er blevet leder for sine tidligere kolleger. Du bliver bevidst om, hvad der skal til for at et team fungerer godt, og hvor du skal spille ind. 

Målgruppe

Kurset er for dig, der er teamleder, gruppeleder eller faglig koordinator og ønsker at arbejde med den ledelsesfaglige del af dit job. 

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en teamleder eller faglig koordinator, som er mere sikker på sin rolle og på, hvad rollen indebærer. Det betyder, at man som leder af et team får mulighed for at fremstå mere tydelig, hvilket giver teamet mulighed for at præstere bedre og i det hele taget blive mere velfungerende. Teamlederen får forståelse for sin rolle som den, der skal være med til at føre virksomhedens overordnede mål ud i livet gennem teamet.

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til tilmelding eller hvis du har brug for yderligere information.

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / kursus@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Åbningstider i uge 28 til 31 
kl. 9.00-12.30


Tilmelding og information

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
København N
10. nov. 2020
Pris: kr. 10.000,-
Tilmelding: 10. okt. 2020