Genveje


Gør hverdagsinnovation til arbejdsmetode - AflystGør hverdagsinnovation til arbejdsmetode - Aflyst

Bliver du også mødt med krav om innovation i dit arbejde og din organisation? På kurset får du en introduktion til, hvad innovation er, og værktøjer til hvordan du kan arbejde metodisk med at gøre innovation, og hvordan du kan integrere det i det daglig arbejde.

Arbejdet med innovation handler om, at finde bedre løsninger på eksisterende arbejdsgange og udfordringer. Det kan for eksempel være en løsning, der øger kvaliteten i en service, giver en højere effektivitet eller som sætter tingene i et helt nyt perspektiv. 

Vi besidder alle et potentiale der kan bidrage til innovative løsninger, men som kræver viden om, hvad innovation er, og hvordan du kan gøre det til en del af det daglige arbejde. 

Det faglige indhold 

Kurset tager sit teoretiske udgangspunkt i Processual Strategy Thinking i feltet Organisational Entrepreneurship. Du vil igennem konkrete cases blive præsenteret for de forskellige strategiske tilgange til det, at planlægge innovation over for det at gøre innovation. Du vil blive introduceret for et metodisk værktøj, der konkretiserer og systematiserer arbejdet med innovation i egen organisation.  

Det får du ud af kurset

Kurset giver dig indsigt i innovation som arbejdsmetode, og konkrete redskaber til at gøre innovation. Du får endvidere: 

  • Teoretisk indsigt der gør det muligt at konkretisere arbejdet med innovation 
  • Værktøj til at systematisere og gøre innovation i dit og organisationens arbejde 
  • Begreber, sprog og metoder, som du kan anvende i dine relationer omkring arbejdet 
  • Faglig sparring på egne konkrete innovationsindsatser, der kan understøtte arbejdet og kapacitetsopbygningen lokalt

Virksomhedens udbytte

Kurset præsenterer innovation som et mind-sæt, og giver værktøjer til at gøre innovation i egen organisation.

  • Kurset tager udgangspunkt i et evalueringsværktøj, som kursisten kan anvende som en integreret del af arbejdet med innovation i egen organisation
  • Udarbejdelse og kvalificering af innovationsindsatser i deltagerens arbejde i egen organisation 


Målgruppe

Målgruppen er ledere og nøglemedarbejdere i den kommunale forvaltning og i velfærdsprofessionerne. 

Undervisere 

Lektor, Ph.d. Martin Gylling
Martin er lektor, og har en Ph.d. inden for innovation og entreprenørskab. Han har erfaring med undervisning, kompetenceudvikling og kapacitetsopbygning der sætter den enkelte og organisationen i stand til at arbejde innovativt. Martin forsker i viden inden for feltet Processual Strategic Thinking.
 
Chefkonsulent, Lotte Trangbæk
Lotte har som chefkonsulent erfaring med undervisning, kompetenceudvikling og kapacitetsopbygning inden for innovationsfeltet. Hun har fra sit arbejde med ledere og medarbejdere i regioner, kommuner og institutioner gode resultater og erfaringer med at gøre innovation til en hverdagsmetode, herunder prioriteringsgrundlaget for den enkelte og for organisationen. 

Praktisk information

Dato og tid: 
23. maj 2018 kl. 9.00 til 24. maj 2018 kl. 16.00 - Aflyst

Sted: 
Tagensvej 18, 2200 København N. 

Pris: 
3.900 kr. ekskl. moms. 

Tilmelding: 
Tilmeld dig her

Kontakt

Marietta Andreassen 
Studieadministrativ koordinator 
Koncernadministration 
Tlf.: 24296342
mapa@kp.dk