Genveje


Motivation – arbejdsglæde og social kapitalMotivation – arbejdsglæde og social kapital

Få indsigt i og bevidstgørelse om, hvilke motivationsdrivere, som du som leder skal have fokus på for altid at have arbejdsglæde i din organisation.

Kursets centrale indhold er en gennemgang af 6 gruppedynamikker og 10 motivationsdrivere, som tilsammen sikrer øget produktivitet samt er nøglen til arbejdsglæde. Du lærer endvidere, hvad der i modellens 6 gruppedynamikker er fundamentet for social kapital.

Det faglige indhold

På kurset gennemgås 10 motivationsdrivere, som alle sammen har forskelligt indhold. Hver motivationsdriver gennemgås med fokus på bevidstgørelse af jeres organisations nuværende situation – jeres ønskværdige fremtid og vi gennemgår, hvilke aktivitetstiltag, der kan sikre motivation, arbejdsglæde og social kapital som nøglen til succes i organisationen.

Det får du ud af kurset

Efter kurset vil du vide hvordan 6 gruppedynamikker kan indvirke på dine medarbejders motivation og arbejdsglæde.

Du ville kunne deltage i enhver motivationssnak med dine medarbejdere og have redskaberne til, hvordan du sikrer motivationen hos enhver af dine medarbejdere. Du får et godt og sammenhængende overblik over motivationsprocessen. 
 

Virksomhedens udbytte

Arbejdspladsen kan forvente øget produktivitet, motivationsøgning samt sikring af arbejdsglæde, som kan mindske sygefravær, hvis det er nødvendigt.

Målgruppe

Alle ledere, som gerne vil have formlen på, hvilke faktorer der er nøglen til arbejdsglæde, motivation og indhold i social kapital.

Forudsætninger

Ingen – kun viljen til at bevidstgøres.

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til tilmelding eller hvis du har brug for yderligere information.

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / kursus@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Åbningstider i uge 28 til 31 
kl. 9.00-12.30


Tilmelding og information

Lukket for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
Pris: kr. 8.000,-
Tilmelding: 13. aug. 2020