Genveje


Bogføring og regnskabBogføring og regnskab

Skab overblik over bogføring og regnskab og bliv godt klædt på til at arbejde i en tid med digitalisering.

Kurset er for dig, der gerne vil vide mere om bogførings- og regnskabsudarbejdelse i en tid med øget digitalisering, hvor kravene til bogholderi- og regnskabsmedarbejderen øges konstant.

Digitaliseringen stiller krav til, at data stilles til rådighed mere rettidigt og kvaliteten er i top. Kurset kan hjælpe dig med at tilrettelægge og optimere din arbejdsdag, og giver dig regnskabsværktøjer, du med fordel kan anvende, så du udnytter din tid mest effektivt samtidig med, at kvaliteten og din service altid er i top.

Det faglige indhold

Kurset beskæftiger sig med forskellige discipliner inden for bogføring, regnskab og organisering. Alt det som gør, at du som regnskabsmedarbejder kan gennemskue og beherske tallene i et regnskab. 

Vi kommer ind på emner som:

  • Definition af bogføring, indføring i grundlæggende regnskabs- og bogføringsprincipper
  • Anvendelse af debet-/kredit teknikken for forskellige bilagstyper, kontrol og fejlretning af bogføring samt kontoplanopbygning
  • Periodisering af indtægter, feriepengeforpligtelser, hensættelser og håndtering af afskrivninger og anlægskartotek
  • Opstilling af poster i regnskab
    - Hvad betyder den øgede digitalisering for din hverdag?
    - Hvordan organiserer du din arbejdsdag, og hvordan får du overblik over dine arbejdsopgaver, så du kan tilbyde den bedste service? 

Kurset bygger på høj deltageraktivitet med meget vægt på løsning af praktiske opgaver, så du kan gå hjem og anvende det i din daglige arbejdsdag.

Det får du ud af kurset

Efter kurset ved du meget mere om grundlæggende bogføring (debet/kredit), kontoplanopbygning, regnskabsprincipper og regnskabsudarbejdelse, herunder klassifikation og opstilling af poster i regnskab. Alt det som gør, at du som regnskabsmedarbejder kan gennemskue og beherske tallene i et regnskab og derved effektivisere din arbejdsdag, så du bruger tiden mest optimalt. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, som gerne vil vide mere om bogførings- og regnskabsudarbejdelse i en tid med øget digitalisering og flere opgaver på regnskabsområdet - f.eks. bogholdere og regnskabsmedarbejdere i staten, institutioner, kommuner eller i det private.

Virksomhedens udbytte

Din arbejdsplads vil få en medarbejder, som kan varetage ansvaret for regnskabet og kunne bidrage til en bedre opgaveløsning, organisering og service.

Kurset kan endvidere tilbydes som "on-the-job træning" på kundens adresse og skræddersyes hertil. Der vil i kursusmæssige sammenhænge blive lagt vægt på, at det bygger på kundens specifikke cases så undervisningen afspejler virkeligheden og at eventuelle identificerede effektiviseringspotentialer/bedre service dermed kan implementeres i organisationen, hvor relevante medarbejdere bliver trænet i samarbejde og på tværs af forretningsenheder. 

Kontakt

Fagligt ansvarlig

Helle Pehrson
Tlf. 5138 0455 
hlpe@kp.dk

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til tilmelding eller hvis du har brug for yderligere information.

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / kursus@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Åbningstider i uge 28 til 31 
kl. 9.00-12.30


Tilmelding og information

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
København N
11. nov. 2020
Pris: kr. 7.000,-
Tilmelding: 14. okt. 2020