Genveje


Bogføring og regnskab

Startdato:
11. nov. 2020
Slutdato:
12. nov. 2020
Varighed:
2 dage, dagkursus
11. - 12. november 2020
Udbyder:
Institut for Ledelse og Forvaltning

Skab overblik over bogføring og regnskab og bliv godt klædt på til at arbejde i en tid med digitalisering.

Kurset er for dig, der gerne vil vide mere om bogførings- og regnskabsudarbejdelse i en tid med øget digitalisering, hvor kravene til bogholderi- og regnskabsmedarbejderen øges konstant.

Digitaliseringen stiller krav til, at data stilles til rådighed mere rettidigt og kvaliteten er i top. Kurset kan hjælpe dig med at tilrettelægge og optimere din arbejdsdag, og giver dig regnskabsværktøjer, du med fordel kan anvende, så du udnytter din tid mest effektivt samtidig med, at kvaliteten og din service altid er i top.

Det faglige indhold

Kurset beskæftiger sig med forskellige discipliner inden for bogføring, regnskab og organisering. Alt det som gør, at du som regnskabsmedarbejder kan gennemskue og beherske tallene i et regnskab. 

Vi kommer ind på emner som:

  • Definition af bogføring, indføring i grundlæggende regnskabs- og bogføringsprincipper
  • Anvendelse af debet-/kredit teknikken for forskellige bilagstyper, kontrol og fejlretning af bogføring samt kontoplanopbygning
  • Periodisering af indtægter, feriepengeforpligtelser, hensættelser og håndtering af afskrivninger og anlægskartotek
  • Opstilling af poster i regnskab
    - Hvad betyder den øgede digitalisering for din hverdag?
    - Hvordan organiserer du din arbejdsdag, og hvordan får du overblik over dine arbejdsopgaver, så du kan tilbyde den bedste service? 

Kurset bygger på høj deltageraktivitet med meget vægt på løsning af praktiske opgaver, så du kan gå hjem og anvende det i din daglige arbejdsdag.

Det får du ud af kurset

Efter kurset ved du meget mere om grundlæggende bogføring (debet/kredit), kontoplanopbygning, regnskabsprincipper og regnskabsudarbejdelse, herunder klassifikation og opstilling af poster i regnskab. Alt det som gør, at du som regnskabsmedarbejder kan gennemskue og beherske tallene i et regnskab og derved effektivisere din arbejdsdag, så du bruger tiden mest optimalt. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, som gerne vil vide mere om bogførings- og regnskabsudarbejdelse i en tid med øget digitalisering og flere opgaver på regnskabsområdet - f.eks. bogholdere og regnskabsmedarbejdere i staten, institutioner, kommuner eller i det private.

Virksomhedens udbytte

Din arbejdsplads vil få en medarbejder, som kan varetage ansvaret for regnskabet og kunne bidrage til en bedre opgaveløsning, organisering og service.

Kurset kan endvidere tilbydes som "on-the-job træning" på kundens adresse og skræddersyes hertil. Der vil i kursusmæssige sammenhænge blive lagt vægt på, at det bygger på kundens specifikke cases så undervisningen afspejler virkeligheden og at eventuelle identificerede effektiviseringspotentialer/bedre service dermed kan implementeres i organisationen, hvor relevante medarbejdere bliver trænet i samarbejde og på tværs af forretningsenheder. 

Pris
kr. 7.000,-  ekskl. moms

kr. 8.750,-  inkl. moms

Afholdelsessted

Tagensvej 18
2200 København N

Tilmeldingsfrist

14. okt. 2020

Kontakt
Studieservice

Har du spørgsmål om
adgangskrav, tilmelding og optagelse:

evu@kp.dk

Tlf. 7248 7540
Mandag til torsdag
kl. 9.00-12.30
Fredag kl. 11.00-13.00

Betingelser

Afmelding skal ske senest 4 uger inden 1. kursus/konferencedag. 

Ved afmelding senere opkræves hele kursusgebyret. 

Ved afmelding kan I dog, efter aftale med Københavns Professionshøjskole, sende en anden deltager. 

Afmelding skal ske skriftligt til evu-kurser@kp.dk

Se vores privatlivspolitik