Genveje


NVE konferencen 2019NVE konferencen 2019

Nationalt Center for Erhvervspædagogik, Københavns Professionshøjskole, inviterer til NVE konferencen 28. februar og 1. marts 2019 på Scandic Sydhavnen.

Konferencens tema er i år: 4 år efter reformen - har vi fået bedre erhvervsuddannelser?

Erhvervsuddannelsesreformen er nu fire år gammel, og der er sket meget ude på erhvervsskolerne. Nye grundforløb, pædagogisk kompetenceløft for lærerne og nye videnscentre, der sætter fokus på teknologiudvikling og nyt indhold i undervisningen m.m. 

Reformen af erhvervsuddannelserne var primært en kvalitetsreform. Den skulle sikre, at uddannelserne blev attraktive for de unge og sørge for, at eleverne ville få mulighed for at udvikle den viden og de færdigheder, der er afgørende i moderne virksomheder. 

Har vi så fået bedre erhvervsuddannelser? Og hvad har skolerne haft succes med rundt omkring i landet? NVE-konferencen 2019 sætter fokus på kvaliteten på erhvervsuddannelserne – vi gør status – hvad har vi lært? – og vi forsøger at se fremad – hvad byder fremtiden på for erhvervsuddannelserne? 

Kom og bliv inspireret af spændende initiativer fra praksis, debatter og præsentationer.  

Velkommen til NVE-konferencen 2019!

Program 

Se hele programmet for konferencen her

Praktiske informationer

Pris 
Prisen for hele konferencen er 1.995 kr. ekskl. moms. Det er muligt at tilmelde sig en enkelt dag. Studerende på Diplomuddannelsen for erhvervspædagogik får rabat. 

Der er mulighed for at deltage i en fælles middag d. 28. februar på Hotel- og Restaurantskolen. Middagen skal tilkøbes. Læs mere på tilmeldingssiden

Sted
Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, København SV. 

Tilmelding
Tilmeld dig her

Kontakt

Christina Hartmann Nielsen, NCE
Tlf.: 5138 0381 
chhn@kp.dk