Genveje


Praktiske oplysningerPraktiske oplysninger

Omkring kurser og uddannelser for Lærerfaglig efter- og videreuddannelse

Du kan altid finde et specifikt kursus eller uddannelsesforløb fra kataloget ved at søge på kursusnummeret.

Pris
Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag eller uddannelsesforløb og dækker undervisning, forplejning og enkelte materialer.
Der må påtænkes udgifter til faglitteratur og øvrige materialer i de enkelte uddannelsesforløb.

Priser på målrettede og skræddersyede forløb til den enkelte skole aftales særskilt, når samarbejdet igangsættes.
Ved disse forløb udarbejdes der en kontrakt, der forholder sig til alle dele af et lokalt kompetenceudviklingsforløb herunder: pædagogiske metoder, undervisere, målgruppe, materialer, undervisningssted, proces/tidsplan, eventuel forplejning samt en
samlet pris.

Undervisningssted
Vores kurser afholdes på et af Metropols mange uddannelsessteder på Nørrebro og Frederiksberg, hvis intet andet er nævnt i uddannelses- eller kursusopslaget. Det meste af vores undervisning foregår på Institut for Skole og Læring på Nyelandsvej på
Frederiksberg. Hvor og hvornår, undervisningen afholdes, vil fremgå af det brev, du modtager ved optagelse til og opstart af det enkelte forløb.

Kursusbevis

Der udstedes et kursusbevis for deltagelse på alle kurser. Dette forudsætter, at kursisten har deltaget på 80 % af kurset.

Yderligere oplysninger
Vi indgår gerne i samarbejde om den konkrete kursustilrettelæggelse.Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer.

Spørgsmål om indhold og undervisning

Christina Virklund
Tlf.: 5138 0378
chvi@kp.dk