Genveje


Familieterapitræf 2018Familieterapitræf 2018

Kom til det årlige familieterapitræf med Peter Rober, og oplev en inspirerende 1-dags workshop med faglig fordybelse, refleksion og socialt samvær.

Årets familieterapitræf har fokus på at arbejde i et samskabende og anerkendende perspektiv med fokus på: Dialogisk praksis og det komplekse i at være lyttende. 

Oplægsholder

Oplægsholder, Peter Rober. er klinisk psykolog og professor i familieterapi - Institute for Family and Sexuality Studies, KU Leuven, Belgium. 

Udbytte

I denne workshop vil der være fokus på: 

  • kompleksiteten ved at være lyttende i dialogisk praksis baseret på forskning i terapeutens indre dialog 
  • med udgangspunkt i sin egen kliniske erfaring vil Peter Rober vise en model, der omhandler noget af kompleksiteten ved at være i en lyttende position i et dialogisk perspektiv 
  • Peter vil have fokus på, at det at være lyttende foregår med øjnene og hjertet såvel som med vores hørelse 

I workshoppen er der fokus på vores praksis, og der vil være øvelser, videoklip og caseeksempler, som vil blive præsenteret for at illustrere modellen.

Familieterapitræffet er for dig som: 

Arbejder med og er interesseret i dialogbaseret og systemisk/narrativ praksis inden for socialt arbejde, både inden for voksent samt børne- og ungeområdet, socialpsykiatri, terapi, konsultation, supervision, rådgivning, undervisning og pædagogisk praksis.

Tid og sted

Mandag d. 4. juni 2018 kl. 10.00 - 18.30 
Københavns Professionshøjskole 
Sigurdsgade 86, 2200 København N 

Tilmelding

Prisen er 1200,- kr. ekskl. moms, og sidste frist for tilmelding er d. 22. maj 2018. 

Tilmeld dig allerede i dag