Genveje


Klientcentrering & COPM - et forskningsbaseret kursus for ergoterapeuterKlientcentrering & COPM - et forskningsbaseret kursus for ergoterapeuter

Oplever du som ergoterapeut, at anvendelsen af Canadian Occupational Performance Measure, COPM, bliver for tidskrævende, og at det er udfordrende at udøve klientcentreret praksis?

På dette kursus vil du få den nyeste forskning om danske ergoterapeuters praksis i relation til COPM.
Det viser sig nemlig, at praksis er omfattet af misforståelser af, hvordan COPM skal anvendes for at fremme en klientcentreret praksis. Og de misforståelser vil vi gerne gøre noget ved.

Underviser:

 • Anette Enemark Larsen, ergoterapeut, lektor, Msc. OT og ph.d., der netop har netop færdiggjort sin ph.d. om klientcentrering og COPM. Anette har mange års erfaring med undervisning i emnet.

  Indhold

  Det faglige indhold
  På kurset bliver de nyeste danske studier om klientcentreret praksis og COPM gennemgået med fokus på de forhold, der er relevante for dit daglige arbejde. 

  Vi gennemgår:

  - hvad klientcentreret praksis betyder, og hvordan en klientcentreret praksis kan fremmes med brug af COPM
  - de canadiske ergoterapimodeller som forudsætning for at forstå indholdet i COPM
  - aktivitetsbegrebet som forudsætning for forståelse af indholdet i COPM
  - hvordan COPM anvendes

  Det får du ud af kurset

  På kurset bliver du indført i den nyeste danske forskning om klientcentreret praksis og COPM, og du får viden og praksistræning i, hvordan du kan implementere brugen i din praksis. Samtidig får du mulighed for at idé- og erfaringsudveksle med de øvrige ergoterapeuter på kurset.

  Målgruppe

  Kurset henvender sig til ergoterapeuter, der gerne vil dygtiggøre sig i klientcentreret praksis og brugen af COPM.

  BEMÆRK!
  Ansøgere uden dansk CPR-nr bedes venligst kontakte Susan Eirfeldt se@kp.dk, da vores ansøgssystem kun kan håndtere danske CPR-numre.

  Tid

  Den 5. & 6. marts med ½ opfølgningsdag 11. juni 2020

  Tilmelding og information

  Der er i øjeblikket ingen aktuelle hold