Genveje


Supervision og coaching for vejleder i sundheds­sektorenSupervision og coaching for vejleder i sundheds­sektoren

Fungerer du som klinisk vejleder, klinisk underviser, eller arbejder du med oplæring og uddannelse af studerende og medarbejdere? Så er dette tilbud relevant for dig.

Indhold

I forløbet arbejdes med faglige udfordringer fra deltagernes hverdag. Du bliver præsenteret for forskellige metoder i forhold til at reflektere over praksis, bl.a. med inddragelse af metaforer, anerkendende metoder, reflekterende teams mm.
Møderne foregår i grupper. Grupperne etableres på ca. 8 medlemmer, der mødes fast igennem 6 måneder. Grupperne kan sammensættes såvel tværfagligt som monofagligt, og de tilknyttes en erfaren uddannet sundhedsfaglig supervisor.

Målrettet dine behov

Forløbet planlægges af supervisoren i samråd med deltagerne. På den må vil mødernes indhold blive målrettet dine behov.

Dit udbytte

Dette er et forum, hvor du får mulighed for at sparre med, blive inspireret af og fordybe dig med ligesindede. Alt dette med henblik på at videreudvikle dine handlekompetencer i hverdagen. Dette er en metode, der åbner muligheder for at se på praksis med nye øjne, ændre på gamle rutiner eller blive bevidst om, hvorfor nogle situationer og opgaver altid forløber godt. 

Varighed

12 møder af 2 timers varighed med cirka 2 ugers mellemrum.

Tilmelding

Du tilmelder dig igennem uddannelseskonsulent Tina Johnson. Når der er tilmeldt nok deltagere vil der blive oprettet et hold.

Er jeg optaget?

Efter ansøgningsfristens udløb modtager du et optagelsesbrev i din e-Boks.

Da vi har mange ansøgninger, vi skal behandle, kan der gå op til 4 uger, før du modtager dit optagelsesbrev fra os. 

Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.
Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00

Fredag kl. 11.00-14.00

Spørgsmål om indhold og undervisning

Tina Berg Johnson
tijo@kp.dk
Tlf.: 2429 6535