Genveje


For studerendeFor studerende

MatchPol - et bachelorprojekt til dig, som tør…

Som bachelorstuderende på Metropol har du mulighed for at udarbejde et bachelorprojekt, der minder om det arbejdsliv du skal ud i efter endt uddannelse. Du skal arbejde med udfordringer, som findes i praksis, og med vejledning få det omsat til et udviklingsprojekt i din bacheloropgave.

MatchPol.dk samler projektforslag fra praksis, som studerende på Metropol kan tage udgangspunkt i. Fælles for projektopslagene er, at de tager udgangspunkt i problemstillinger som praksis har nu og her.

Du har derved mulighed for at komme med dit bud på, hvordan praksis kan løse problemet og få erfaringer du senere kan bruge i dit arbejdsliv.

MatchPol er også en mulighed for dig der allerede har en praksis at skrive sammen med. Det kan fx være et tidligere praktiksted, hvor du har aftalt at tage udgangspunkt i en af deres problemstillinger.

Kom godt i gang

I venstre menuen finder du en nem trin-for-trin guide, så du på overskuelig vis kan komme i gang med dit MatchPol bachelorprojekt.

Kender du nogen fra en anden uddannelse du vil skrive sammen med?

Matchpol giver mulighed for at skrive tværprofessionelt, projektet skal blot overholde de gældende studieordninger. Kontakt din lokale matchpolkoordinator for at høre mere om mulighederne.

Spørgsmål og hjælp

På matchpol.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang og få hjælp. Her finder du:

*Husk også de andre gode redskaber om opgaveskrivning og eksamen her på Intrapol.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om matchpol er noget for dig. Kan du altid skrive en mail til matchpol@phmetropol.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.