Genveje


Hvad er praksisHvad er praksis

Praksis kan være mange ting. Og her kan du læse om hvad praksis kunne være.

Når Metropol ønsker samarbejde og opfordrer praksis til at komme med projektideer til Bachelorprojekter skal praksis forstås meget  bredt.

Det kan helt klassisk være de arbejdsfelter, hvor udøver af professionen traditionelt arbejder – i en offentlige eller private organisationer. Det kan også være områder,nicher eller udviklingsfelter, hvor professionsudøvelsen er sjælden eller under udvikling. 

Samarbejdspartner, der kan indgive projekt ideer kan også være organisationer, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er tilknyttet nogle fagprofessionelle, men har en problematik eller ide som kalder på en bestemt faglighed.  Det kan igen være offentligt som private organisationer, faglige organisationer, bruger eller borger organisationer eller projekter.

Eksempler på hvad praksis kan være

  • Hospitaler
  • Skoler

  • Hjælpeorganisationer

  • Jobcentre

  • Rehabiliteringscentre
     

Endelig er denne opfordring også rettet til udviklings- og videns miljøer, der har et arbejde hvor studerende kan indgå.

Her på sitet matches idéer og oplæg fra praksis med studerende fra Metropol. Både studerende og praksis kan finde hjælp i menupunkterne på denne side.