Genveje


Metropol IFMetropol IF

Metropol IF

... er en idrætsforening for studerende og medarbejdere ved Professionshøjskolen Metropol, samt alle andre der har lyst til at være med! Vi lover dig fede oplevelser samtidig med at du lærer nye mennesker at kende - hvad end de er fra Metropol eller ej.

Metropol IF er noget for dig hvis du...

...søger du et fællesskab på din uddannelsesinstitution

...kan lide at træne og være fysisk aktiv

...kunne tænke dig at høre nogle gode og spændende foredrag

...kunne tænke dig at gøre en forskel for dine medstuderende gennem frivilligt arbejde

Metropol IF er en ung idrætsforening, der sigter efter at skabe et fællesskab for de studerende og ansatte på Metropol gennem fysisk aktivitet og arrangementer, og samtidigt byde varmt velkommen til alle andre der kunne tænke sig at være med. Du kan blive en del af Metropol IF på mere end ét niveau, så hvad end du vælger at være medlem eller frivillig, så får du udvidet dit sociale netværk, og får en masse nye venner og bekendte! Som frivillig gør du dig også en masse gode erfaringer der kan komme dig til gode senere i livet, og måske er det starten på et professionelt netværk...

Vigtig information 
Hvis du vil være medlem af Metropol IF tilvælger du helt selv de hold du gerne vil gå på, og når du har gjort dette, er du automatisk også blevet Basismedlem.

De forskellige holds priser ligger mellem 50 og 275 kr., og i disse priser er et Basismedlemskab på 25 kr. inkluderet.

Basismedlemskab

Selvom du ikke ønsker at deltage på nogen hold, kan du stadig få en masse gode fordele ud af at støtte foreningen:

  • Gratis foredrag
  • Gratis events/workshops
  • Gratis personligt træningsprogram

Jeg vil vide mere!
Vi har prøvet at gøre al tænkelig information tilgængelig herinde på Metropol IF's side, men hvis du alligevel skulle sidde og have et spørgsmål på tungen, så frygt ej. Stil dine spørgsmål til os på Facebook og så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Derudover vil vi gerne opfordre dig til at "synes godt om" Metropol IF's Facebook side. På siden vil der løbende blive lagt nyheder og nyttig information ud.


Vi i Metropol IF glæder os til at byde dig velkommen!