Genveje


Gratis gå-hjem-møde: Den kierkegaardske samtalesløjfeGratis gå-hjem-møde: Den kierkegaardske samtalesløjfe

Start:
Onsdag d. 3. maj. 2017 kl. 16.00
Slut:
Onsdag d. 3. maj. 2017 kl. 18.00
Sted:
Bistropol, Tagensvej 18, 2200 København N
Pris:
Gratis

Kom til fagligt gå-hjem-møde onsdag den 3. maj og hør Pia Orloff Houmark fortælle om Den kierkegaardske samtalesløjfe. En bog, som byder på inspiration og kritisk refleksion til dig, der som professionel dialogholder vil hjælpe andre til at handle og vælge med dybere mening, passion og integritet.

I april udgives bogen Den kierkegaardske samtalesløjfe skrevet af adjunkt på Institut for Ledelse og Forvaltning Pia Orloff Houmark. I den anledning inviterer Dansk psykologisk Forlag til gratis gå-hjem-møde på Metropol. 

Den kierkegaardske samtalesløjfe handler om eksistentielt bevægende samtaler. Bogen præsenterer et eksistensfænomenologisk og narrativt perspektiv på samtaler, som er forankret i de filosofiske og psykologiske indsigter, som Søren Kierkegaard bidrager med i sine beskrivelser af menneskets eksistens, og som kan udfoldes inden for rammerne af protreptik og tredje generations coaching. Bogen spørger til, hvad der kendetegner: 1) den selvtilblivelse, du som dialogisk rejsefælle og medfortæller kan bidrage til at muliggøre i samtalen, 2) det selvtab, du uforvarende kan komme til at forstærke i samtalen, 3) den eksistentielle grundintention, der skal sætte retningen for samtalens aktiviteter, og 4) den etiske dialogiske kapacitet, du selv må udvikle for at kunne støtte din dialogpartner i at blive sig selv ved at vælge sig selv. Sløjfen har fokus på de livslange bevægelser, der indgår i kunsten at eksistere, og den bindes sammen af en medmenneskelig etik om at ”være på den andens vegne” og bruge samtale til at bestyrke handlekraft, lidenskab og frugtbar selvrefleksion.

Arrangementet byder på inspirerende oplæg ved:

  • Pia Orloff Houmark, adjunkt ved Institut for Ledelse & Forvaltning Metropol, cand.scient., sygeplejerske, protreptiker MBC, MPF.
  • Reinhard Stelter, professor i coachingpsykologi ved Københavns Universitet og akkrediteret coachingpsykolog med egen praksis.
  • Ole Fogh Kirkeby, mag.art. og Dr.phil., professor i ledelsesfilosofi ved CBS og direktør for Center for Kunst & Lederskab.
  • Pia Søltoft, ph.d., præst, forfatter, ejer af Coaching-Kierkegaard og tidligere leder af Søren Kierkegaard Forskningscenter, KU.

Under arrangementet serveres en let forfriskning.

Tilmelding

Arrangementet er allerede afholdt. 

Kontakt

Har du spørgsmål kontakt adjunkt Pia Orloff Houmark på 2429 6437 eller piho@phmetropol.dk