Genveje


Gå-hjem-møde og intro til Masterclass om Kierkegaard, protreptik og tredje generations coachingGå-hjem-møde og intro til Masterclass om Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching

Start:
Torsdag d. 1. jun. 2017 kl. 16.15
Slut:
Torsdag d. 1. jun. 2017 kl. 18.00
Sted:
Tagensvej 18
Bygning C, lok. C030
2200 København N.
Pris:
Gratis

Kom til fagligt gå-hjem-møde torsdag den 1. juni, og hør spændende oplæg om bogen Den kierkegaardske samtalesløjfe og den kommende Masterclass, som tager udgangspunkt i bogen.

I april udkom bogen Den kierkegaardske samtalesløjfe: Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching, skrevet af adjunkt på Institut for Ledelse og Forvaltning på Metropol, Pia Orloff Houmark.  

I den anledning inviterer Dansk Psykologisk Forlag til endnu et gratis gå-hjem-møde på Professionshøjskolen Metropol, hvor du bl.a. kan høre om den kommende Masterclass:  ”Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching – om at bidrage til eksistentiel robusthed gennem opbyggelige samtaler.”


Læs mere om Masterclass og tilmeld dig her

Den kierkegaardske samtalesløjfe handler om eksistentielt bevægende samtaler. Bogen præsenterer et eksistensfænomenologisk og narrativt perspektiv på samtaler, som er forankret i de filosofiske og psykologiske indsigter, som Søren Kierkegaard bidrager med i sine beskrivelser af menneskets eksistens, og som kan udfoldes inden for rammerne af protreptik og tredje generations coaching®.  

Gå-Hjem-Mødet byder på: 

  • Spændende oplæg om bogen, og om hvordan den ”Den kierkegaardske samtalesløjfe” kan tjene som sproglig metafor og samtalesilhouet i professionelle dialoger
  • Introduktion til masterclass: ”Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching – om at bidrage til eksistentiel robusthed gennem opbyggelige samtaler.”
  • Mulighed for at møde andre interesserede, netværke og købe bogen til særpris

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet her senest tirsdag den 30. maj.

Kontakt

Pia Orloff Houmark, piho@phmetropol.dk