Genveje


Afskedsreception for professionshøjskole­direktør Nicolai Kragh PetersenAfskedsreception for professionshøjskole­direktør Nicolai Kragh Petersen

Start:
Fredag d. 27. okt. 2017 kl. 14.00
Slut:
Fredag d. 27. okt. 2017 kl. 16.00
Sted:
Bistropol, Tagensvej 18
Pris:
Gratis

Professionshøjskoledirektør Nicolai Kragh Petersen forlader Metropol med udgangen af oktober måned 2017 for at tiltræde en stilling som ressourcedirektør i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning.

Metropol holder i den anledning afskedsreception fredag d. 27. oktober kl. 14.00-16.00.

Jeg vil gerne invitere dig til at kigge forbi og sige farvel over et glas vin og en pindemad.

Venlig hilsen
Stefan Hermann
Rektor

Receptionen foregår i Bistropol,
Tagensvej 18
2200 København N

Stefan Hermann siger om Nicolai Kragh Petersen: ’Nicolai har været en uhyre betydningsfuld figur i Metropols udvikling. For mig som rektor har han været en uvurderlig partner, en loyal, men altid årvågen og kritisk figur. Han har med al sin kreativitet, kolossale arbejdsindsats og determination engageret sig i hele Metropols udvikling fra A til Z. Lige så meget jeg vil savne Nicolai, siger jeg ham tak og ønsker ham alt mulig held og lykke i Københavns Kommune, der er en afgørende og strategisk vigtig partner for Metropol og vores snart fusionerede fællesskab med UCC.’

 Se invitationen som pdf