Genveje


Konference: Børns ret til involvering i beslutningsprocesserKonference: Børns ret til involvering i beslutningsprocesser

Start:
Torsdag d. 26. okt. 2017 kl. 08.30
Slut:
Torsdag d. 26. okt. 2017 kl. 18.00
Pris:
1.500 kr. (ex moms)

Konferencen 'Børns ret til involvering i beslutningsprocesser' sætter fokus på professionernes udfordringer set i et internationalt og et nordisk perspektiv

Kom til Metropols og UCC’s konference d. 26. oktober 2017 og få mere viden om og mulighed for at udforske og drøfte, hvordan professionelle kan styrke børns inddragelse i hverdagslivs- og myndighedsbeslutninger.

logo børns rettigheder til deltagelse i beslutninger

Det nordiske velfærdssamfund har de seneste tyve år haft fokus på børn som aktive aktører i eget liv. Det ændrede børnesyn er blevet integreret i lovgivningen og i det pædagogiske arbejde. Men hvordan omsætte lovgivning og gode intentioner til virkelighed, når velfærdssamfundet, de professionelle og børnene reelt mødes i forskellige typer af beslutninger? 

Internationale oplægsholdere

Harry Shier Første internationale navn på dagen er Harry Shier, ph.d., forsker og kendt for sin særlige sociale indsats for udsatte børns rettigheder “Pathways to Participation”. inspireret af børns vilkår i England, siden i Nicaragua og nu set i forhold til nordiske børns opvækstbetingelser. 

 

Nigel Thomas Professor Nigel Thomas er for tiden medlem af et stort internationalt team, der undersøger unge menneskers deltagelse i offentlige tilbud i otte europæiske byer (Partispace), financieret af EU's Horizon 2020 programme.

 

Oddbjørg Kjævik

Fra norden kommer Oddbjørg Skjær Ulvik, psykolog og professor i socialt arbejde på Oslo and Akershus University College of Applied Sciences. Leder af forskergruppen Børn, familie og socialt arbejde. 

 

Programmet og dagens keynotes er på engelsk. Konferencen henvender sig til både nationale og internationale forskere og professionelle inden for det socialfaglige og pædagogiske felt såsom socialrådgivere, pædagoger, lærere, familiebehandlere, psykologer og andre, som på forskellig vis beskæftiger sig med børns rettigheder og involvering i beslutningsprocesser.

Konferencen veksler mellem keynote-talere og workshops. De forskellige workshops er tilrettelagt med oplæg, diskussion og erfaringsudveksling. Dagens workshops vil foregå på dansk og/eller engelsk.

Se og download dagens program og se guidelines for workshop presentations

Pris: 1.500 dk kr. (ex moms) / 1.872,- inkl. moms. Prisen inkluderer fuld forplejning og konferencemateriale 

Tilmelding til konferencen

På grund af stor interesse forlænges tilmeldingsfristen til 1. oktober.

Kontakt 

Mimi Petersen, ass.professor, ph.d., Professionshøjskolen Metropol, nope@phmetropol.dk 

Ida Kornerup, ass.professor, ph.d. Professionshøjskolen UCC, ik@ucc.dk

Tid & sted

Konferencen finder sted torsdag den 26. oktober 2017, kl. 8.30 - 18, Institut for Socialt Arbejde, Metropol, Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg


 

 

 

 

 

Your registered participants:

 
 

If you register several participants at once, they will be listed here.

Your registered participants:

 
 

If you register several participants at once, they will be listed here.