Genveje


Brønshøj Skole - fælles om læringBrønshøj Skole - fælles om læring

Start:
Tirsdag d. 16. jan. 2018 kl. 14.00
Slut:
Tirsdag d. 16. jan. 2018 kl. 16.00
Sted:
Brønshøj Skole, Klintholmvej 5, 2700 Brønshøj
Pris:
Gratis

Brønshøj Skole og Professionshøjskolen Metropol inviterer til en lærende konference som afslutning på skolens A.P. Møller-finansierede projekt ''Læringsledelse og professionsidentitet, forandringsledelse i skolen, i teamet og i læringsrummet''.

Hør medarbejderne og ledelsen fortælle om deres erfaringer med at forlade den private praksis for at arbejde sammen om elevernes læring og trivsel i korte workshops med praksisfortællinger og dialog. 

Hør også om resultatet af den følgeforskning, Eva Schimmel Raakjær og Signe Smedegaard Skov har gennemført i forbindelse med projektet. De har undersøgt betydningen af de rammebetingelser, også kaldet praksisarkitekturen, som omkranser teamsamarbejdet og den fælles forberedelse. 

Af hensyn til bestilling af mad og drikke bedes du/I senest tirsdag d. 9. januar 2018 tilmelde dig/jer på følgende e-mail: liar@phmetropol.dk eller på tlf.: 5163 2788.