Genveje


Gæsteforelæsning: Translating evidence into nursing practiceGæsteforelæsning: Translating evidence into nursing practice

Start:
Fredag d. 13. apr. 2018 kl. 10.00
Slut:
Fredag d. 13. apr. 2018 kl. 12.00
Sted:
Sigurdsgade 26, 2200 København N, Auditoriet B186
Pris:
Gratis

Professor Alison M. Hutchinson fra Deakin University, Australien gæster Institut for Sygepleje og holder forelæsning om, hvordan evidensbaseret viden kan omsætte i klinisk praksis, og hvordan forskningsresultater bliver brugbare.

Institut for Sygepleje inviterer alle interesserede til gæsteforelæsning med den australske professor Alison M. Hutchinson. Hutchinson er professor i sygepleje på Deakin University, Australien. 

Forelæsningen stiller skarpt på, hvordan evidensbaseret viden kan omsættes i klinisk praksis, og hvordan sygeplejersker kan bruge forskningsresultater aktivt. For hvad skal der egentligt til for at sygeplejersker bruger evidensen i praksis, og hvordan kan vi træne sygeplejestuderende til at medtænke transfer til praksis, allerede mens de er studerende? 

Alison M. Hutchinsons forskning retter sig mod omsætning af evidensbaseret viden i klinisk praksis, og hvordan forskningsresultater bliver brugbare. Hun interesserer sig særligt for den organisatoriske kontekst, og hvordan tværfaglig interaktion kan være med til at styrke og højne kvaliteten af sundhedsydelser til gavn for patienten. Hun arbejder for kapacitetsopbygning i klinikken og bruger bl.a. "six step framework" til at undersøge, hvordan klinikken bliver klar til at integrere forskningsresultaterne. 

Forelæsningen foregår på engelsk. Læs mere om Professor Alison M. Hutchinson

Tilmelding

Tilmeld dig forelæsningen