Genveje


Social Friday: Bedre begrundet praksis v. Morten Hulvej Rod og Leif Tøfting KongsgårdSocial Friday: Bedre begrundet praksis v. Morten Hulvej Rod og Leif Tøfting Kongsgård

Start:
Fredag d. 20. apr. 2018 kl. 14.00
Slut:
Fredag d. 20. apr. 2018 kl. 16.00
Sted:
Institut for Socialt Arbejde
Kronprinsesse Sofies vej 35, auditoriet
2000 Frederiksberg
Pris:
Gratis

Med udgangspunkt i deres nye bog ”Bedre Begrundet Praksis” kommer centerchef i NUBU Morten Hulvej Rod og udviklingschef i Væksthuset og ph.d.-studerende ved Aalborg Universitet Leif Tøfting Kongsgård og holder et spændende oplæg.

Hvis New Public Management er kommet til kort, og evidensbølgen er på retur, hvad kommer så nu? Bedre Begrundet Praksis er en ny bog, der stiller sig på kanten af denne udvikling og giver en række opbyggelige bud på, hvordan velfærdsprofessionelle kan arbejde med udvikling og forbedringer af kvalitet i praksis uden at forfalde til tavs viden eller kontekstløse manualiseringer. I oplægget præsenteres tankerne bag bogen, der lægges op til debat om ledelse og kvalitetsudvikling i en offentlige sektor. tankerne bag bogen, og der lægges op til debat om ledelse og kvalitetsudvikling i en offentlige sektor. 

Tid og sted

Social Friday arrangementet finder sted fredag den 20. april kl. 14-16 i auditoriet hos Institut for Socialt Arbejde på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg

Tilmelding

ALLE ER VELKOMNE og det kræver ingen tilmelding at deltage, så kom forbi og afslut ugen med dette spændende og relevante oplæg, som kan gøre os klogere på hvordan vi selv kan være med til at arbejde med udvikling af kvalitet i praksis.