Genveje


International konference: Developing Early Foreign Language Learning and Plurilingual Education – Building Bridges Between Theory and PracticeInternational konference: Developing Early Foreign Language Learning and Plurilingual Education – Building Bridges Between Theory and Practice

Start:
Torsdag d. 24. maj. 2018 kl. 10.00
Slut:
Torsdag d. 24. maj. 2018 kl. 17.00
Sted:
Københavns Universitet
Campus syd
Pris:
750

Kom til den internationale konference, hvor der bl.a. præsenteres og diskuteres resultater fra udviklingsprojektet 'Tidligere sprogstart – ny begynderdidaktik med fokus på flersprogethed'.

Et stort og spændende udviklingsprojekt, 'Tidligere sprogstart – ny begynderdidaktik med fokus på flersprogethed'  nærmer sig sin afslutning. Projektet er foregået i et samarbejde mellem Konsortiet for Sprog og Fagdidaktik (Københavns Universitet og professionshøjskolerne Metropol og UCC) og skoler i Københavns Kommune samt Danmarks Lærerforening. 

Hen over 30 måneder er der udviklet teoribaserede eksemplariske årsplaner og undervisningsforløb med tilhørende materialer til den tidlige sprogstart – samt udarbejdet en omfattende litteraturliste og et PD-modul. Projektet har koblet den tidligere sprogstart til en flersprogethedsdidaktisk tilgang, der tager højde for elevernes samlede sproglige ressourcer, herunder elevernes førstesprog. Udviklingsprojektet er støttet med bevilling fra A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til Almene Formaal. Projektet har parallelt samarbejdet med en nordisk/baltisk gruppe af forskere, læreruddannere og lærere i Nordplus Horizontal regi Developing Early Foreign Language Learning and Teaching in the Nordic/Baltic Context.

Formålet med konferencen er at bringe danske, nordisk/baltiske og internationale forskere, læreruddannere og lærere sammen for at præsentere og diskutere resultaterne fra disse to projekter.

Konferencens hovedtalere er

  • Professor Danièle Moore, Simon Frasier University, Canada
  • Professor Janet Enever, University of Reading, United Kingdom / Umeå University and Associate Professor Eva Lindgren, University of Umeå, Sweden
  • Professor Simon Borg, University of Leeds, Professor Birgit Henriksen, University of Copenhagen, and Associate Professor Petra Daryai-Hansen, University of Copenhagen/University College Copenhagen, Denmark

Konferencen foregår både på engelsk og dansk/skandinavisk.

Pris

  • Deltagelse i konferencen 24. maj 2018 kl. 10-17: DKK 750,-
  • Deltagelse i konferencemiddag, Festsalen på Københavns Universitet, den 24. maj kl. 18-22: DKK 750,-

​Yderligere information og tilmelding: Læs mere og tilmeld dig her