Genveje


Konference: Mod en samlet sygeplejerske­uddannelse Konference: Mod en samlet sygeplejerske­uddannelse

Start:
Onsdag d. 23. maj. 2018 kl. 08.30
Slut:
Onsdag d. 23. maj. 2018 kl. 16.00
Sted:
Sigurdsgade 26
2200 København N
Auditorie B086

Kom til konference og vær med til at drøfte visionerne for en ny samlet sygeplejerske­uddannelse på Københavns Professions­højskole. Bliv samtidig klogere på, hvilken rolle uddannelsen spiller i debatten om fremtidens kompetencebehov i sundhedsvæsenet.

Kom til konference og vær med til at drøfte visionerne for en ny samlet sygeplejerskeuddannelse på Københavns Professionshøjskole. Bliv samtidig klogere på, hvilken rolle uddannelsen spiller i debatten om fremtidens kompetencebehov i sundhedsvæsenet.

Helt tæt på borgeren og patienten i plejesituationer og beslutningsprocesser arbejder sygeplejersker. De har en hovedrolle i vores sundhedsvæsen. Men de massive forandringer i sundhedsvæsenet betyder samtidig, at sygeplejerskers handlerum konstant udvides, forandres og udfordres.

Det er denne virkelighed, de sygeplejestuderende møder under uddannelsen og som dimittender. Med over 3.400 sygeplejestuderende og 740 dimittender om året får Københavns Professionshøjskole en central rolle i at uddanne sygeplejersker til dette sundhedsvæsen i forandring. Det er en rolle der forpligter. Københavns Professionshøjskole har derfor en ambition om, at sygeplejersker fra Københavns Professionshøjskole ikke kun har en stærk uddannelsesprofil, men også har viljen, modet og stærke kompetencer til at innovere og udfordre de nuværende rammer.

Fusionen mellem UCC og Professionshøjskolen Metropol betyder, at vi skal udvikle en ny fælles studieordning for sygeplejerskeuddannelsen i Københavns Professionshøjskole. Rummet for at skabe en endnu stærkere sygeplejerskeuddannelse i region hovedstaden er derfor åben.

Kom derfor med til konferencen, hvor du kan få indflydelse på studieordningen og samtidig blive klogere på, hvilken rolle sygeplejerskeuddannelsen spiller i debatten om fremtidens kompetencebehov i sundhedsvæsenet.
Konferencen byder på interne og eksterne keynote speakers, paneldebat samt drøftelser af væsentlige temaer for studieordning 2019. 

​Tilmelding
Meld dig til konferencen her
Deadline for tilmelding er d. 9. maj 2018