Genveje


Studierejse for topledere til Washington D.C.Studierejse for topledere til Washington D.C.

Start:
Mandag d. 5. nov. 2018 kl. 00.00
Slut:
Fredag d. 9. nov. 2018 kl. 00.00
Pris:
54.000 Kr. ekskl. moms

Københavns Professionshøjskoles Ledelsesenhed udbyder i efteråret 2018 i samarbejde med CBS Executive en faglig studierejse om offentlig ledelse på højt niveau til USA, Washington D.C. fra 5. -9. nov.18.

Det får du ud af kurset

Kurset giver internationalt udsyn på offentlig ledelse og velfærdsstyring, og stærk netværksudvikling. Kurset kan søges uafhængigt eller kan indgå som faglig overbygning til eksisterende uddannelser i offentlig ledelse, det er bl.a. en oplagt overbygning til et KIOL kursus.

Tilmelding

Hvis du tilmelder dig via nedenstående link, får du samtidig indbydelse til et særligt tilrettelagt forberedelsesmodul til studierejsen og en gratis plads på Københavns Professionshøjskoles store lederkonference i København i efteråret 2018.  

Vidensrejser fra Ledelsesenheden ved Københavns Professionshøjskole

Studierejsen til USA er en Vidensrejse fra Ledelsesenheden ved Københavns Professionshøjskole.

Vidensrejser er faglige studierejser for offentlige ledere og politikere til internationale faglige miljøer som tilbyder ekstraordinær best practice og  banebrydende nye  metoder med læringsmuligheder for ledelse af store velfærdsområder som skole, sundhed, dagtilbud, ældreområdet, digitalisering m.v. 

Yderligere information

Kontakt Claus Nelson, lektor, chefkonsulent og kursusleder, Københavns Professionshøjskole, clne@phmetropol.dk +45-40443105