Genveje


Fællesskabsprisen 2015 hylder hverdagens helte Fællesskabsprisen 2015 hylder hverdagens helte

For andet år i træk uddeles nu Fællesskabsprisen – en hyldest til de mange mennesker der gør en ekstraordinær indsats for fællesskabet i Danmark. Metropol er medinitiativtager.


Sidste års nominerede til Fællesskabsprisen.

Af Stine Rasmussen | 30. marts 2015

Nu har du mulighed for at nominere din kollega, din nabo, din buschauffør eller hvem som helst, du synes gør en særlig indsats for fællesskabet og som fortjener at blive hyldet. For andet år i træk sætter en række virksomheder, fagforeninger, en kommune og politikeren Mette Frederiksen fokus på hverdagens helte ved at uddele Fællesskabsprisen 2015.  

Vi skal værne om vores fællesskaber

I Danmark har vi en lang tradition for et stærkt fællesskab. Danmark er fyldt af mennesker, der hver dag i deres arbejde og med deres frivillige engagement gør fællesskabet til konkret virkelighed. Vi kender dem alle. Kollegaen der med humør og overskud spreder glæde på arbejdspladsen, naboen der altid træder til med en hjælpende hånd eller foreningslederen, der gør det endnu sjovere at samles om en fælles sag. De mennesker fortjener en anerkendelse for at yde det lille ekstra for os andre i hverdagen.

”Jeg er stolt over, for andet år i træk, at være med til at uddele Fællesskabsprisen. Mere end nogensinde har vi behov for at hylde vores fællesskab i Danmark. Den solidaritet og tillid, som kendetegner vores samfund, med højt til loftet og hvor trygheden er stor, må vi ikke blot tage for givet. Vi skal værne om fællesskabet”, fortæller Mette Frederiksen om lanceringen af Fællesskabsprisen 2015.

Find mere information om Fællesskabsprisen og følg de nominerede her

Sådan kan du være med til at nominere

Alle har mulighed for at vinde Fællesskabsprisen. Fra den 30. marts og frem til den 29. maj kl. 12.00, kan du nominere både enkeltpersoner og grupper af medarbejdere eller frivillige, der fortjener en anerkendelse af deres indsats for fællesskabet.

Et jurypanel bestående af partnere bag prisen udvælger i alt 10 vindere af Fællesskabsprisen 2015, der hædres ved en festlig prisoverrækkelse den 18. juni.  

Fællesskabsprisen er opstået i et samarbejde mellem Mette Frederiksen, 3F, Dansk Metal, DFDS, HK, ISS, Falck, PensionDanmark, Skanderborg Kommune, Professionshøjskolen Metropol og VIA University College.

For yderligere information om Fællesskabsprisen kontakt PR-ansvarlig i New Deals Annemette Harding Sørensen, tlf. 27 28 83 33