Genveje


Motionsløb med studerende i frontMotionsløb med studerende i front

Metropol mødtes i maj under birketræerne på Tagensvej til årets sjoveste motionsløb. De studerende var bredt repræsenteret – og gav den gas med både løb og legesyg udklædning. Se de stærke billeder.

Af Stine Rasmussen l Den 8. maj 2015

Omkring 250 medarbejdere og studerende lagde lårmuskler til en distance på en dansk mil (7.532 meter), der blev tilbagelagt solo eller i en stafet med tre løbere. Arrangementet var en stor succes, og gav som altid anledning til socialt samvær på tværs af studieretninger og uddannelser.

Se billeder fra Metropol Milen her
Milen med hatteFestklædte studerende stiller hvert år op til fælles motion, når Metropol samler ansatte og studerende til løb og hygge. Foto: Mikal Schlosser.

Metropol Milen er en sportslig og social event, hvor ansatte og studerende mødes til motion og hyggeligt samvær. Der er både plads til de ambitiøse løbere, som udfordrer sig selv til grænsen, og til motionisterne som synes, det er dejligt at røre sig, men går mindre op i sluttid og pulsmåleri. Flere studerende havde valgt en utraditionel løbepåklædning – fx kunne man følge en fødende kvinde – og hendes hold af jordemødre – stønne sig over målstregen.

Hurtigste løber (i det hele taget!) blev fysioterapeutstuderende Michelle Poulsen i tiden 28.39.

Sundhedsklinikken på Metropol kunne efterfølgende massere de ømme muskler og give løbefolket gode råd om korrekt teknik.

Aftensmad under mtionsløbet MilenEfter løbet spiste ansatte og studerende lækker mad lavet af studerende fra Ernæring og Sundhed. Foto: Mikal Schlosser.

Du kan se alle løbetider her