Genveje


Formidlingsevent giver indblik i forskningsaktiviteterFormidlingsevent giver indblik i forskningsaktiviteter

Den 23. september kan du for tredje år i træk få indblik i forskningsaktiviteterne på Det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet på Metropol. Forskningsdagen har vokseværk og over tres projekter er på plakaten i år.

forskningsdagen fortæller om sundtek forskning”Forskning og udvikling er i vækst på Metropol – vi kan nu høste frugterne af flere års intens arbejdsindsats på Det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet," siger prodekan Linda Schumann Scheel. Foto: Das Büro.

Af Stine Rasmussen l Den 15. september 2015

Forskere og projektledere fra de sundhedsfaglige og teknologiske uddannelser på Metropol formidler den 23. september resultater af aktuelle forskningsprojekter. Gennem oplæg, diskussioner og posterpræsentationer får ansatte, studerende og eksterne aktører mulighed for at høre mere om den praksisnære forskning, der lige nu er i gang på fakultetet.

​Læs program for Forskningsdagen. Du kan også hente den fulde oversigt over abstracts.
”Forskning og udvikling er i vækst på Metropol – vi kan nu høste frugterne af flere års intens arbejdsindsats på Det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet. Forskningsdagen er en glimrende lejlighed til at dele gode erfaringer og netværke på tværs af institutter og uddannelser. Der er mange gode eksempler og brugbare erfaringer at lade sig inspirere af,” siger prodekan Linda Schumann Scheel, der er vært for arrangementet.

Over tres projekter er på plakaten, og arrangørerne forventer omkring 500 gæster. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Forskningens Dag, kan du følge arrangementet fra klokken 9 via live streaming.

​Følg live streaming fra arrangementet her fra klokken 9 den 23. september.

Fire emnespor på dagsordenen

Posterpræsentationer og mundtlige oplæg lægger sig i fire emnespor, der repræsenterer forskningsområder, hvor fakultetet har en særlig ekspertise og bidrager til at løse presserende samfundsudfordringer:

Spor 1: Samfund og Læring: Fra professionsforskning til samfundsmæssig gennemslagskraft,
Spor 2: Teknologi og Sundhed: Fra Molekyle til Samfund,
Spor 3: Nutrition and Health in Different Contexts
Spor 4: Sundhed, Krop og Træning

Læs mere om Det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet
Se film fra sidste års arrangement her