Genveje


Ny digital specialuddannelse i kræftsygeplejeNy digital specialuddannelse i kræftsygepleje

Flere og flere danskere får kræft, og der er derfor stigende behov for faglig ekspertise i pleje af patienterne. Metropol tilbyder fra 9. november en specialuddannelse i kræftsygepleje, der udelukkende er baseret på e-læring.

ny udd kræftsygepleje 

En ny digital uddannelse imødekommer behovet for fleksibilitet hos både studerende og arbejdsgivere. Foto: Metropol

Af Stine Rasmussen l Den 6. november 2015 

Det nye digitaliseringsinitiativ er en faglig vitaminindsprøjtning som samtidig opfylder travle kursisters ønske om fleksibilitet i hverdagen.

E-læring imødekommer et trængt sundhedsvæsen, der har behov dygtige kræftsygeplejersker i alle dele af landet. Formatet er desuden en gave til travle sygeplejersker, som ønsker et fagligt løft med mulighed for fleksibilitet. Metropols nye digitale tilbud leverer en ambitiøs uddannelse baseret på den nyeste viden inden for både kræftsygepleje og digital læring. 

”Specialuddannelsen i kræftsygepleje ruster de studerende til fremtidens udfordringer. Vi ved, at man lærer bedst sammen med andre – så selvom uddannelsen kan tages fra spisestuen, arbejdspladsen eller hjemmekontoret, er der indarbejdet gruppearbejde, undervisersamtaler og interaktive refleksionsspørgsmål undervejs i hele uddannelsen,” siger Lene Sørensen, uddannelseskonsulent på Professionshøjskolen Metropol. Hun er ansvarlig for den nye digitale satsning, der går i luften den 9. november.

​Læs mere om specialuddannelsen i kræftsygepleje