Genveje


Ny formand for Studenterrådet på MetropolNy formand for Studenterrådet på Metropol

Camilla Utzon fra Socialrådgiveruddannelsen er nyvalgt formand for de studerende på Metropol. Rekordstort fremmøde til årets generalforsamling sikrede en valgsejr til den tidligere politiske næstformand.

Camilla ny formand for StudenterraadetCamilla slog sine folder i it-branchen, indtil hun trængte til et meningsfyldt vendepunkt i livet og satte alt ind på socialt arbejde. Foto: Laura Ørbæk Hauer.

Af Stine Rasmussen l Den 24. november 2015

Camilla startede på Metropol i september 2014 og har været studenterpolitisk aktiv næsten fra dag ét:

”Jeg glæder mig til at fortsætte den gode stil på det studenterpolitiske område. Studenterrådet på Metropol skal være synligt for alle studerende, det er min klare ambition. De studerende skal føle, at de bliver hørt. At vi er fælles om en sag på tværs af en kompleks uddannelsesinstitution – eller med andre ord på tværs af alle uddannelser. Og med 11.000 studerende her på Metropol er det ikke en helt beskeden opgave,” siger Camilla Utzon. Hun er 42 år og slog sine folder i it-branchen, indtil hun trængte til et meningsfyldt vendepunkt i livet og satte alt ind på socialt arbejde:

”Visionerne og den politiske udvikling i Studenterrådet på Metropol er rigtig vigtig, men det er også et kardinalpunkt for mig, at vi er en driftssikker organisation, der leverer stabile resultater som et resultat af stærke, selvkørende lokalbestyrelser på de enkelte uddannelser. Det kommer af et langt sejt træk og solidt studenterpolitisk arbejde,” siger Camilla Utzon.

Camilla afløser David Grønbæk fra Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen, der var formand for Studenterrådet på Metropol i to år.

​Læs mere om Studenterrådet på Metropol