Genveje


Ny afdelingschef for EVU-forretningsudviklingNy afdelingschef for EVU-forretningsudvikling

Heidi Graff tiltræder den 1. marts som afdelingschef for EVU-forretningsudvikling – en ny enhed på Metropol med forretningsstrategisk fokus.

Heidi Graff​Heidi Graff (privatfoto).

Af Stine Rasmussen l Den 4. februar 2016

Heidi Graff er 54 år og har mange års erfaring i både konsulent- og undervisningsverdenen – blandt andet fra Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse (DEL), Københavns Amt og senest som markedschef for offentlig velfærdsudvikling og innovation hos Rambøll Management Consulting. 

En af de store opgaver for Heidi Graff bliver blandt andet at sætte handling bag Metropols ambitiøse forretningsstrategi på EVU-området. Professionshøjskoledirektør Nicolai Kragh Petersen er begejstret for ansættelsen af den nye afdelingschef:

”Jeg er sikker på, at vi med ansættelsen af Heidi Graff som afdelingschef for EVU-forretningsudvikling får en chef, der qua sin solide erfaring med både uddannelse, konsulentarbejde og kommercielt salg vil være et stærkt aktiv i arbejdet med den tværgående strategiske udvikling og de samlede marketingsaktiviteter på EVU-området.” 

Invitation til samarbejde

Den nye chef for EVU-forretningsudvikling er optaget af de vilkår og rammebetingelser, som offentlige og private ledere navigerer i. Hun har beskæftiget sig med systemisk forståelse, tænkning og praksis i adskillige år, og hun er stærkt interesseret i alle aspekter af ledelsesopgaven.  Heidis fokus er også på kombinationen af resultatskabelse, tillidsskabelse, innovation og udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere i forhold til at håndtere komplekse problemstillinger:

”Jeg kender uddannelsessektoren fra mit tidligere arbejdsliv, og jeg oplever i høj grad professionshøjskolerne som et omdrejningspunkt for udvikling af fremtidens velfærdssamfund. Det unikke samspil mellem praksis, undervisning, forskning og udvikling giver sektoren et særligt fagligt fundament, der kan realisere politiske reformer i reelle forandringer for professionerne. Samtidig er det vigtigt med markedsstrategisk forståelse – her ser jeg frem til at sætte min kommercielle baggrund i spil på Metropol,” siger Heidi Graff. Hun går til sit nye arbejdsliv med en åben invitation:

”Jeg har dyb respekt for sektoren, og de udfordringer jeg skal løfte sammen med dygtige og engagerende medarbejdere på Metropol. Jeg kan kun lykkes med opgaven, hvis jeg formår at engagere og inspirere fra starten. Det bliver en vigtig opgave for mig at invitere til bredt samarbejde,” siger Heidi Graff.

Heidi Graff er uddannet mag.art. i litteratur og organisationsantropologi. Desuden er hun certificeret coach.

​Læs mere om organiseringen på Professionshøjskolen Metropol