Genveje


Ny sekretariatschef og kommunikationschef per 1. aprilNy sekretariatschef og kommunikationschef per 1. april

I foråret kan Metropol byde velkommen til to nye ansigter på ledelsesgangen. Den nye sekretariatschef Merete Ruager vil agere i tæt samspil med Flemming Schultz, der er ansat som ny chef for kommunikation.

Af Stine Rasmussen l Den 2. marts 2016

Et nyt ledelses- og kommunikationssekretariat blev født den 1. januar i halen på en organisationsjustering på Metropol. To nye chefer har netop takket ja til at præge retningen for enheden i fremtiden. Både Merete Ruager og Flemming Schultz er kendetegnet ved strategisk indsigt, dyb faglighed og et stort samfundsengagement. Begge tiltræder den 1. april. 

Merete RuagerMerete Ruager er ny sekretariatschef. Hun er 47 år og kommer fra en stilling som stabschef i Børne- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune. Her er hun blandt andet med til at drive og sikre politisk, strategisk og faglig udvikling. Merete Ruager er uddannet cand.oecon. og har tidligere været ansat som blandt andet sekretariatschef i rektoratet på Syddansk Universitet og kontorchef i DSB. 
 
”Jeg ser meget frem til samarbejdet med gode og dygtige kolleger på Metropol. Metropol har ry for at være en god arbejdsplads – og ikke mindst et forbillede i sektoren. Det glæder jeg mig rigtig meget til at være en del af, og være med til at sikre også er tilfældet fremadrettet.” 

Flemming Schultz
 
Flemming Schultz skal lede kommunikationsindsatsen på Metropol i de kommende år. Han er 51 år og kommer fra en stilling som kommunikationschef i Børnerådet, hvor han har været ansat siden 2006. Tidligere har han blandt andet arbejdet som kommunikationsansvarlig i Nordisk Campbell Center ved Socialforskningsinstituttet. Flemming er uddannet cand.mag. i historie og antropologi.
 
"Jeg glæder mig til at blive en del af Metropol og stå i spidsen for kommunikationsindsatsen. Professionshøjskolerne spiller en central rolle i uddannelsessystemet, og her har Metropol markeret sig som en både visionær og ambitiøs organisation. Det ser jeg frem til at udvikle og understøtte i et tæt samarbejde med kollegaer og medarbejdere i hele organisationen. Jeg ser også frem til at lære Metropol bedre at kende indefra, og det bliver i sig selv en spændende og vigtig proces, som jeg vil prioritere højt."
 
Rektor Stefan Hermann ser frem til samarbejdet med de to nye ledere på Metropol. Han er samtidig glad for, at Metropol kan tiltrække de stærkeste kort til vigtige stillinger:
 
”Jeg glæder mig personligt til at arbejde sammen med både Merete og Flemming. De er to stærke fagpersoner, to dynamiske figurer med retningssans og en meget stærk motivation indenfor hver deres felt. De kommer til at supplere hinanden godt – og vigtigst: de udgør et svar på, hvad Ledelses- og Kommunikationssekretariatet har brug for.”