Genveje


Metropol får ny chef for StudieserviceMetropol får ny chef for Studieservice

Den 1. oktober 2017 tiltræder Rasmus Weinreich Holm som ny chef for Metropols Studieservice.

Rasmus Weinreich Holm september 2017
Af Flemming Peter Schultz d. 30. september 2017

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Rasmus Weinreich Holm som Metropols nye chef for Studieservice – en afdeling med 85 medarbejdere og samarbejdsflader til hele organisationen. 

Rasmus Weinreich Holm er en stærk profil på det studieadministrative område: Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Studieservice, hvor han har haft ansvar for SU, Optag på grunduddannelser, Studievejledning, International Enhed, Ledelsesinformation- og Udvikling samt Uddannelsesjura.

Professionshøjskoledirektør Nicolai Kragh Petersen siger om ansættelsen: ”Rasmus kender både Studieservice og Metropol i dybden, og han har det faglige og ledelsesmæssige overblik, der skal til for at drive afdelingen fremadrettet. I en tid, hvor fusionen med UCC sætter nye dagsordener på området, vil Rasmus’ faglige tyngde, organisatoriske indsigt og engagement på både visions- og driftsniveau komme både Studieservice og organisationen til gode.”

Rasmus Weinreich Holm har fungeret som konstitueret chef for Studieservice siden medio juni 2017 og får derfor en let overgang til stillingen.

Rasmus Weinreich Holm siger: ”Jeg ser frem til at tage fat på de mange spændende opgaver, der ligger foran os. Vi skal trygt og sikkert gennem den forestående fusionsproces, skabe rammer for udvikling, have fokus på effektiv uddannelsesunderstøttelsen – og samlet set sætte fremtidig retning for Danmarks bedste studieadministration. De opgaver glæder jeg mig til at løfte sammen med de mange dygtige og engagerede medarbejdere i hele Studieservice.’

Rasmus Weinreich Holm har været ansat på Metropol siden 2009. Han er uddannet cand.jur. og Master i Offentlig Ledelse fra KU og CBS og har før Metropol været ansat som sektionsleder på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet. 

Læs mere om Rasmus Weinreich Holm på LinkedIn
Læs mere om Metropols Studieservice